Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Alueen puheenjohtaja Marjaliisa Kauppinen

III-alueen puheenjohtaja.

 

Olen liittynyt Pohjois-Haagan klubiin vuonna 2014. Rikoimme vihdoin kahden muun naisen kanssa klubin lasikaton, sillä naisten ottamista klubiin oli vastustettu pitkään.

 

 

Klubiin liittymiseni oli sikäli poikkeuksellinen, että vuonna 1998 Pohjois-Haagan klubi tuli mukaan toteuttamaan omalta osaltaan perustamaani Seurasaaren Joulupolkua.  Myöhemmin mukaan tuli myös muita klubeja.

 

Kun minua pyydettiin jäseneksi Pohjois-Haagan klubiin, en mitenkään voinut kieltäytyä, niin paljon klubin jäsenet olivat tehneet Joulupolun hyväksi. Koin olevani suuressa kiitollisuudenvelassa heille. Ja toiseksi heikompien auttaminen ja vapaaehtoistyö olivat aina olleet sydäntäni lähellä jo oman virkatyönikin takia.

 

Oli uskomatonta, miten lämpimästi klubi otti vastaan ensimmäiset naisjäsenensä.

 

Ja kun jo parin vuoden kuluttua otin vastaan puheenjohtajan tehtävät, tuki oli entistä vahvempi, samoin kannustus lohkon puheenjohtajaksi. Ja hups, nyt olen alueen puheenjohtaja. Tämä on ehdottomasti vahvistanut intoani tehdä työtä leijonien joukossa.

 

Toivonkin, että kaikki jäsenet rohkaistuvat ottamaan vastaan erilaisia tehtäviä leijonissa, sillä vain siten ja pääsee sisälle Lions-aatteeseen.

 

Marjaliisa Kauppinen

Alueen puheenjohtaja

LC Helsinki/Pohjois-Haaga

 

 

 

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Jäsenille-sivut
Seuraa meitä
Facebook