Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Alueen puheenjohtaja Oivi Heinonen

Toimin I alueen puheenjohtajana tällä kaudella. Samalla sain jatkokauden lohkon puheenjohtajan tehtävään, ja toimin nyt toistamiseen I alueen 1. lohkon puheenjohtajana.

 

Helsingin keskustan alueella on klubeja, joilla yhteisenä ongelmana on päästä aktiviteeteillaan esille kaupungin keskustan runsaan tapahtumatarjonnan keskellä. I-alueella on myös muutama isompi lähiöklubi, joilla on selkeämpi toiminta-alue kuin keskustan klubeilla, eivätkä ne kilpaile keskenään muiden klubien kanssa. Kilpailu muiden järjestöjen kanssa on silti haasteellista ja vähentää suuren yleisön aktiviteetteihin osallistumista sekä uusien jäsenien hankintaa klubeihin.

 

 

Oma klubini, LC Helsinki/Pro Cultura, on kulttuuripainotteinen klubi. Tuemme sekä nuorten että iäkkäämpienkin kulttuuritoimintaa. Tätä kirjoittaessani minulla on tuoreena mielessä Seurasaaren joulupolku, jolla klubimme ilahdutti lapsipainotteisessa tapahtumassa aikuisia jakamalla mietelauseita. Muita aktiviteettejamme on kirjallisuuspiiri palvelutalossa sekä konserttien järjestäminen itäisen Helsingin alueella.

 

Itse olen ollut kolmisen vuotta lion, mutta lion Rainon puolisona olen ollut mukana LC Helsinki/Revonsalmen toiminnassa viisitoista vuotta. Yhdessä olemme päässeet tutustumaan Sri Lankassa kummilapsi- ja Ratnapuran silmäsairaalan toimintaan. Vuosittain olemme myös osallistuneet seitsemän eurooppalaisen klubin yhteistoimintaan.  Lisäksi aikuinen tyttäremme avustaa nykyään kahden klubin tempauksissa.

 

Lion-toiminnassa pidän tärkeänä kontakteja muihin lioneihin ympäri maailmaa sekä yhteistyötä oman klubin lionien kanssa ja mieheni klubin puolisoiden kanssa. On hienoa olla osa suurta maailmanlaajuista palveluverkostoa ja palvella mahdollisimman monipuolisesti.

 

Oivi Heinonen,

I alueen puheenjohtaja

LC Helsinki / Pro Cultura

 

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Jäsenille-sivut
Seuraa meitä
Facebook