Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Ensimmäinen varapiirikuvernööri Jenni Luomala

Olen Jenni Luomala Lions Club Helsinki Finlandiasta ja toimin kuluvalla kaudella 1. varapiirikuvernöörin tehtävässä. 1. VDG:n tehtävien lisäksi hoidan piirin Facebook-sivuja ja koulutan jäsenistöä sosiaalisen median käyttöön järjestötoiminnassa. Mukana järjestössä olen ollut 19 vuotta, joista ensimmäiset kymmenen vuotta leoissa ja nyt leijonana yhdeksän vuotta.

 

Asun Vallilassa Hermannissa perheeni kanssa, johon kuuluvat aviomies ja hänen poikansa, sekä pikkuinen koira. Ikää minulla on 40 vuotta ja työskentelen VTS Finlandilla meriliikenteenohjauksen hallinnossa koordinaattorina.

 

Harrastuksiini lions-toiminnan lisäksi kuuluvat ruuanlaitto, elokuvat, blogin kirjoittaminen ja matkailu. Puoliso Atte osallistuu aktiivisesti klubimme toimintaan sekä osallistuu kansallisiin ja kansainvälisiin Lions-tapahtumiin kanssani.

 

Parasta järjestössämme on toiminta yhdessä toisten auttamiseksi ja järjestön kansainvälisyys. Lions toiminta antaa minulle hyvää fiilistä ja jaksamista arkeen. Haluan omalla esimerkilläni rohkaista lisää nuoria ja naisia mukaan upeaan järjestöömme.

 

Yhdessä olemme enemmän!

 

Jenni Luomala

N-piirin 1. varapiirikuvernööri

LC Helsinki Finlandia

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Jäsenille-sivut
Seuraa meitä
Facebook