Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Lohkon puheenjohtaja Marja-Leena Turunen

Olen Marja-Leena Turunen III alueen 2. lohkon puheenjohtaja. Olen ollut LC Helsinki / Auroran aktiivinen jäsen vuodesta 2009 ja sitä ennen 10 v. mukana ladytoiminnassa mieheni Pekan klubissa.

 

Liityin jäseneksi sen jälkeen, kun minut valittiin v. 2008 Lappeenrannan vuosikokouksessa Liiton tilintarkastajaksi. Toimiessani kahdeksan vuotta Liittotasolla tilintarkastajana sain laajan kuvan lionstoiminnasta ja tutustuin mukaviin lioneihin ympäri Suomea. Olen osallistunut myös aktiivisesti N-piirin tapahtumiin.

 

Halusin enemmän aikaa perheelleni, lapsenlapsilleni, vapaaehtoistoimintaan ja muille harrastuksilleni, joten päätin, että työtuntini täyttyivät kesäkuussa 2018 ja jäin eläkkeelle. 

Lions-toiminta on minulle rakas harrastus ja minut näkee yleensä hääräilemässä lähes kaikissa Auroran varainhankinta- ja palveluaktiviteeteissä. Olen aina pitänyt ääneenlukemisesta ja olen voinut kanavoida tämän hyödyksi toimimalla vapaaehtoislukijana Iiris-keskuksen Näkövammaisten Lukupalvelussa.

 

Lisäksi harrastan mm. matkailua, kulttuuria ja käsitöitä. Kesät vietämme maaseudun rauhassa Hämeessä Hauholla Vitsiälän kylässä rakkaassa kakkoskodissamme nauttien maalaismaisemista.

 

Marja-Leena Turunen

III-alueen 2. lohkon puheenjohtaja

LC Helsinki/Aurora 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Jäsenille-sivut
Seuraa meitä
Facebook