Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Lohkon puheenjohtaja Outi Rinta-Filppula

Olen Outi Rinta-Filppula ja toimin III-alueen 3 lohkon puheenjohtajana.

 

 

Olen LC Helsinki/Malmittarien perustajajäsen ja ollut siis leijona klubimme perustamisvuodesta 2005 alkaen. Miettiessäni leijonatoimintaan liittymistä ja sitoutumista, minuun teki vaikutuksen kaksi asiaa:


1) Leijonat painottavat palvelua eikä pelkkää hyväntekeväisyyttä
2) 100 % varainkeruun tuotosta lahjoitetaan kohteeseen. Hallintotili ja aktiviteettitili pidetään tarkasti erillään.

 

Malmittaret on aktiivinen klubi, jossa vapaaehtoisia tekijöitä löytyy. Aktiviteetteihin onkin voinut osallistua oman tilanteensa mukaan tietäen kaiken sujuvan, vaikka ei itse ehtisikään osallistua. Minulla on ollut vastuualueenani usein Lions Quest tai nuorisovaihto, ehkä opettajataustastani johtuen.

 

Olen myös toiminut aktiviteettitoimikunnassa, klubimestarina ja presidenttinä. Leijonatoiminnassa olen saanut hyvää mieltä auttamisen lisäksi mukavasta ja nauravasta naisporukasta. Hommat hoituvat, mutta yhteistä hauskanpitoakaan ei unohdeta. Porukkaan on hienoa kuulua!

 

Perheeseeni kuuluu puoliso Jussi, joka on ollut leijona vuodesta 2014 alkaen. Meillä on kolme lasta ja kaksi lastenlasta. Olemme jo useita vuosia asuneet taas kahdestaan lasten muutettua omille tahoilleen. Leijonatoiminnan lisäksi meillä on yhteisenä harrastuksena kansantanssi, jonka parissa toimin myös ohjaajana. Kesälomat kuluvat mökkeillessä. Olemme molemmat innokkaita penkkiurheilijoita ja yritämme toki itsekin vähän liikkua. Lisäksi nautimme taidenäyttelyistä, museoista ja muustakin kulttuurista, vaikka niihin tahtookin jäädä liian vähän aikaa.

 

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri. Toimin luokanopettajana reilusti yli 20 vuotta. Viimeiset kymmenen vuotta olen toiminut rehtorina.

 

Outi Rinta-Filppula

III-alueen 3. lohkon puheenjohtaja

LC Helsinki / Malmittaret

 

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Jäsenille-sivut
Seuraa meitä
Facebook