Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Ohjelmatoimikunnan puheenjohtaja Jorma Nisula

Olen Jorma Nisula, N-piirin ohjelmatoimikunnan puheenjohtaja. Olen ollut lohkon ja alueen puheenjohtajana ennen nykyistä rooliani ohjelmatoimikunnassa. Varsinaisesti toimin laajasalolaisessa LC Helsinki / Revonsalmen klubissa, jossa olen ollut vuodesta 2000. 

 

 

Luonteeltani olen utelias uusille asioille ja haluan kehittää asioita paremmaksi, vaikka arvostan myös perinteitä. Osallistun klubimme kansainväliseen toimintaan ja sitä kautta olen pääsyt tutustumaan kuuden eri maan leijoniin. Leijonatoiminta on tärkeä osa nykyistä elämääni eläkeläisenä. Klubimme teema ”Vastuuta kantaen saaremme parhaaksi” kuvaa hyvin motiiviani olla leijona.

 

Asun vaimoni kanssa paritalossa Laajasalossa. Olen onnistunut saamaan hänestä aktiivisen ladyn klubimme lady-toimintaan. Meillä on kaksi aikuista lasta ja kaksi lastenlasta. Myös heitä olen onnistunut rekrytoimaan apuvoimiksi klubimme tempauksiin. 

 

Lions-toiminnan lisäksi toimin kolmen yhtiön hallituksessa ja olen reserviupseerikerhon puheenjohtaja. Liikunnallisina harrastuksina minulla on talvella vakiotennis ja kesällä golf sekä viikoittainen kuntosalilla käyminen. Sen lisäksi käytän aikaani kokovuotiseen mökkeilyyn ja siellä erilaiseen puuhailuun.

 

Yhteistyöterveisin

 

Jorma Nisula

Ohjelmatoimikunnan puheenjohtaja

LC Helsinki / Revonsalmi

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Jäsenille-sivut
Seuraa meitä
Facebook