Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Palvelu- ja varainhankintatoimikunnan puheenjohtaja Jyri Kurki

Olen Jyri Kurki, N-piirin Palvelu- ja varainhankintatoimikunnan puheenjohtaja (D-GST).

 

Olen syntyperäinen itähelsinkiläinen ja päivätyöni teen teknisen tukkukaupan parissa.

Leijonatoiminta on minulle mitä parhainta vastapainoa tämän päivän kiireiselle työelämälle.

 

LC Helsinki/Kontulan klubiin liityin vuonna 2015 naapurini useamman vuoden houkuttelun tuloksena ja alusta asti on leidini Annika ollut mukana taustajoukoissa. Klubissa saimme mitä lämpimimmän vastaanoton ja heti ensimetreistä lähtien tiesin, että Leijonahenki oli se minun juttuni.  Lions toiminnasta onkin sittemmin muodostunut yhteinen hyvän mielen harrastus Annikalle ja minulle.

 

Pressaputkeen klubi laittoi minut heti ja presidenttinä toimin kauden 2017 – 2018, kun klubi juhli 50-vuotista taivaltaan.  Tällä hetkellä toimin klubin LCIF-koordinaattorina ja palvelujohtajana.

 

Asun rauhallisella Vesalan pientaloalueella.  Puutarhan- ja talonhoidon lisäksi olen grillihullu. Olen myös Vesalan Pienkiinteistöyhdistyksen puheenjohtaja, Helsingin Ranskalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäsen ja Laivastokillan jäsen jo yli 20-vuotta, joten yhdistystoimintaa voi pitää myös yhtenä harrastuksistani. Kesät pyrin viettämään mökillä Porvoon saaristossa ja rentoudun parhaiten merellä veneillen.  Minut saattaakin tavata itäisellä Suomenlahdella aina lumen tuloon asti.

 

Kun minua pyydettiin piirin uuden maailmanlaajuisen toimintaryhmän (GAT) palveluryhmän vetäjäksi, otin tehtävän vastaan ajatus mielessä, joka on kantanut minua aina eteenpäin elämässä: “Failure Is Not an Option” – Gene Kranz –

 

Leijonaterveisin,

 

Jyri (Jylppy) Kurki

Palvelu- ja varainhankintatoimikunnan puheenjohtaja

LC Helsinki/Kontula

 

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Jäsenille-sivut
Seuraa meitä
Facebook