Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirin jäsenjohtaja Kati Arkkila

Leijonaurani olen aloittanut vuonna  2006 Janakkala / Idoissa, josta siirryin työpaikan vaihdoksen ja Helsinkiin muuton myötä Helsinki/Finlandiaan.  Siirtojäsenyys on muuten huikea juttu, heti oli uudella paikkakunnalla mielekästä tekemistä sekä uusia tuttuja, joiden kanssa on ystävystynyt vuosien mittaan. Suosittelen!
Omassa klubissa olen toiminut mm. sihteerinä sekä presidenttinä kaudella 2015-2016. Presidenttiputken jälkeen ihmettelin, että mitäs nyt? Onneksi sain tuolloin neuvon hakeutua piirin tehtäviin, se oli oikein luonteva jatke leijonapolulle.

Piirin jäsenjohtajana (GMT) olen saanut toimia klubien tukena v.2016 – 2019. Olen tutustunut lukuisiin hienoihin ihmisiin ja olen saanut olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa monenmoista uutta sekä inspiroivaa. Tehtävät ovat myös haastaneet oman mukavuusalueen ulkopuolelle, jolloin olen oppinut paljon uutta.  Lähtekää muutkin rohkeasti mukaan uusiin haasteisiin joko omassa klubissanne taikka piiritasolla! Suosittelen!

Kolmivuotiskauteni aloittaessani tein periaatepäätöksen, että liikun näissä tehtävissä mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Oman haasteensa tähän on tuonut asuminen Hyvinkäällä, mutta voin todeta onnistuneeni aika hyvin loistavan paikallisliikennejärjestelmän sekä kimppakyytien avulla. Yhden käden sormilla voi laskea ne kokoontumiset, joihin olen omalla autolla ajellut. Suosittelen!

Työelämässä olen mukana rakentamassa työterveyshuollon palveluverkostoja. Vapaa-aikaa täyttää neulominen sekä kansallispukuinnostus, kotiseutuhistoria, remonttimökkeily, moottoripyöräily sekä samoileminen lähimetsissä pilatestunteja unohtamatta.

Kati Arkkila
Piirin jäsenjohtaja
LC Helsinki/Finlandia
 
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Jäsenille-sivut
Seuraa meitä
Facebook