Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirisihteeri Henri Hansson

Olen toisen polven leijona Loviisasta, jossa olen toiminut omassa klubissani vuodesta 2005 lähtien. Klubin hallitustehtäviin pääsin lähes heti klubiin tullessani. Tuona aikana tulikin käytyä kaikki hallitustehtävät läpi. Se on hyvä tapa päästä klubin toimintaan sisälle ja tuomaan omaa näkemystä klubitoimintaan.

 

 

Oma klubimme on aktiivinen toimija, jossa on useita aktiviteettejä ja projekteja. Oman presidenttikauteni aikana tein ehdotuksen luoda senioripuisto Loviisaan. Se myös toteutettiin, jonka projektin myös vedin. Puiston tarkoitus on luoda liikunnallinen ja sosiaalinen tapaamispaikka ikäihmisille. Ilolla voin todeta, että puisto on edelleen aktiivikäytössä, luoden hyvää imagoa ja näkyvyyttä leijonien toiminnalle.

 

Koulutukseltani olen DI ja työelämässä toimin lentoasemaoperaattori Finavian teknisenä johtajana. Työni painottuu lentoasemien kehittämiseen ja investointien toteuttamiseen sekä omaisuuden hallintaan. Toimin lisäksi kv-järjestössä puheenjohtajana.

 

Perheeseeni kuuluu vaimoni ja kaksi nuorempaa tieteenharjoittajaa (9- ja 5-vuotiaat pojat). Vapaa-aika kuuluukin leijonatoiminnan lisäksi paljolti perheen harrastuksissa ja mökkeilyssä.

 

Henri Hansson

Piirisihteeri

LC Lovisa-Loviisa

 

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Jäsenille-sivut
Seuraa meitä
Facebook