Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Toinen varapiirikuvernööri Markku (Make) Vesikallio

Liityin Pakinkylän Lions-klubiin syksyllä vuonna 2010. Pitkäaikainen pelikaverini ja hyvä ystäväni veli Larri Larneen monen vuoden värväystoiminnan tuloksena. Tuolloin koin, että minulla on aikaa ja halua liittyä klubiin tekemään hyvää alueellamme Pakilassa.

 

 

Pakinkylän klubissa meitä on hieno joukko veljiä. Olen saanut jo lyhyen urani aikana kokea hienoja hetkiä klubivirkailijana sihteeristä klubipresidenttiin. Klubissani olen viihtynyt erinomaisesti ja kokenut aitoa ylpeyttä avustaessamme alueen nuorisoa ja vanhuksia.

 

Lisää leijonatietämystä olen ammentanut piirimme erilaisista tapahtumista ja koulutuksista. Piirin ja liiton kokoukset ovat tulleet tutuiksi matkan varrella. On ollut hieno seurata, miten kukin kuvernööri ja puheenjohtaja muokkaa kaudestaan oman näköisensä. Se elävöittää toimintaa ja pitää kiinnostuksen Lions-toimintaa kohtaan virkeänä. Aina oppii uutta.

 

Tämä on kolmas kausi, kun toimin piirihallituksessa. Toisen varapiirikuvernöörin postin ohessa toimin piirimme LCIF-koordinaattorina. Jos Melvin Jones -asiat tai Kampanja 100 -keräys herättää kysymyksiä, olkaa yhteydessä. Minulle on kunnia-asia saada olla mukana upean piirin toiminnassa.  Kentällä nähdään.

 

Liikunta on minulle kaikki kaikessa ja harrastankin sitä monipuolisesti.  Mm. sulkapallo on lähellä sydäntäni. Ja jos jotain ”neluri” kiinnostaa, ei muuta kuin sähköpostia tulemaan, ja mennään hikoilemaan.

 

Markku (Make) Vesikallio

N-piirin 2. varapiirikuvernööri

LC Helsinki/Pakinkylä

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Jäsenille-sivut
Seuraa meitä
Facebook