Sisällön jakelu

Verkkoviestimen tietosisältö pidetään erillään ulkoasuista. Sisältö tallentuu sellaisessa muodossa (XML), että sitä voidaan käyttää muissakin medioissa ja välittää toisia jakelukanavia pitkin.

Esimerkki:


Seurakunnan nuorisotyön ohjaaja on kirjoittanut nettisivuille blogiaan. Tällä kertaa hän kirjoittaa läppärillään tien päältä lyhyitä kommentteja nuorten vaellusriparilta Pohjois-Karjalasta. Nuorisotyönohjaajalla on käytössään myös tekstiviestipalvelu, johon hän on syöttänyt leiriläisten vanhempien numerot. Nämä saavat netissä olevat leirikuulumiset suoraan kännykkäänsä  - eilen patikoitiin Petkeljärvelle, tänään melotaan Koitajoella.

 

Seurakuntalehden toimitussihteeri  haluaa tehdä aiheesta juttu pian ilmestyvään lehteen. Verkkoviestimestä jutun tiedot voi siirtää suoraan seurakuntalehden taittotiedostoon (Esim. Adobe Indesign). Seurakuntalehti ehtii ilmestyä ja se jaetaan talouksiin ennenkuin riparilaiset ovat edes palanneet takaisin leiriltä.

 

Myös seurakuntayhtymän tiedottaja on innostunut samasta jutusta ja haluaa nostaa sen yhtymän sivuille näkyviin. Sekin onnistuu kätevästi Verkkoviestimen avulla.  Näin yhtymän sivuillakin näkyy aina uusin leiriltä Verkkoviestimeen tallennettu tieto.

 eCREDO OY

Puh. +358 (0)50 570 1245
OHEISPALVELUT