Uutiskirje

Onko sinulla kohderyhmä - asiakkaita, jäseniä tai oppilaita - jonka haluat tavoittaa helposti, edullisesti ja nopeasti? Verkkoviestimen uutiskirje on silloin sinulle oikea apuväline.

 

Esimerkki:
Syksyinen tilanne musiikkiopiston kansliasta. Opetuksen syyskausi on alkamassa huomenna. Joidenkin opettajien yhteystiedot ovat muuttuneet, jotkut luokkahuoneet ovat remontissa ja tilapäisiä opetustiloja on juuri saatu järjestettyä. Ikävä kyllä, painettu vuosittainen syystiedote on jaettu kaikkien oppilaiden kotiin postitse jo pari viikkoa sitten. Nyt olisi kuitenkin tiedotettava monesta asiasta, eikä asia oikein hoidu millään yhdellä A4:lla ja lisäpostituksella. Ei ainakaan ajoissa.


Verkkoviestimen uutiskirje auttaa niin järjestömaailman tiedottamisessa kuin liike-elämän viestintätarpeissakin. Uutiskirje toimii yhtä helposti ja nopeasti kuin sähköposti, mutta vielä astetta paremmin. Uutiskirjeesi räätälöity graafinen ulkonäkö kertoo heti kenen viestistä on kyse. Kirjeeseen voi myös lisätä kuvia ja linkkejä muuhun materiaaliin tai toisiin verkkosivuihin.


Musiikkiopiston kanslisti ei ole pulassa vaan hän kirjautuu sisään opiston verkkosivujen ylläpitoon. Siellä hän päivittää opettajien tiedot ja tilapäisten opetustilojen tiedot nettiin. Samalla hän poimii kätevästi haluamansa uutiset verkkoviestimen uutiskirjeeseen, missä tarvittavat asiat esitellään. Uutiskirje lähtee ajoissa oppilaiden tai heidän vanhempiensa sähköpostiosoitteisiin ja tavoittaa heidät ennen ensimmäistä soittotuntia, vaikkeivat he olisikaan hoksanneet omatoimisesti käydä opiston nettisivuilla.


 eCREDO OY

Puh. +358 (0)50 570 1245
OHEISPALVELUT