Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Piirikuvernööri Kyösti_kirje nro 9 _20.3.2021

                                                                                                                                  PIIRIKUVERNÖÖRIN POSTIA 9 

 20.3.2021 

Hyvät leijonat, puolisot sekä Leot

 

piirikuvernööri Kyösti Skippari

Klubipresidentti, toivon sinun välittävän tämän kirjeen kaikille klubisi jäsenille.

 

Olemme vieneet kuvernöörineuvoston voimin uutta piirijakosuunnitelmaa eteenpäin viime syksystä alkaen. Olemme tiedottaneet klubeja suunnitelman edistymisestä eri keinoin. Asiaa on käsitelty monessa foorumissa.

 

Kuvernööreistä koostuva työryhmä kokoontui maaliskuun alussa jälleen käsittelemään piirijakouudistusta, tarkoituksena saada yhteinen esitys Lions-liiton vuosikokoukseen uudesta piirijaosta. Työryhmä päätyi esittämään yhdeksän (9) piirin mallia uudeksi piirijaoksi. Kartan ja yksityiskohdat uudesta piirijaosta löydät Nykyisen D-piirimme uudeksi tunnukseksi suunnitelmassa esitetään FI 5.

Uudesta piirijaosta päätetään Lions-liiton vuosikokouksessa kesäkuussa.

 

Piirin oma Palveleva Leijona -lehti on ilmestynyt. 

Klubipresidentti, ota yhteyttä lohkonne puheenjohtajaan, että saatte lehdet klubilaistenne luettaviksi. Tarkoitus ei ole, että lohkon puheenjohtaja jakaa klubille lehdet, vaan ne haetaan klubin aloitteesta ja lpj:n kanssa sovitusta paikasta.

 

Maaliskuussa pidetyt aluefoorumit järjestettiin etäkokouksina ja vastaanotto oli jäsenistön keskuudessa hyvä. Tallenteet foorumeista ovat piirin YouTube-kanavassa, pyydä lpj:ltä linkki.

 

LCIF kampanjaan klubisi ennättää vielä hyvin mukaan. Piirissä palkintona on kaksi MJF -tunnustusta. Lue lisää LCIF koordinaattori Unto Kiljusen viesti (liite).

 

D-piirin vuosikokous pidetään etäkokouksena la 24.4 2021 klo 10:00 alkaen. 

Fyysinen paikka on Porukkatalo Kouvolassa, johon kokoontuu tarvittavat toimihenkilöt kokouksen läpivientiin. Viralliset kokousedustajat osallistujat – etäyhteyden kautta. 

Avaamme keskustelukanavan vuosikokoukseen viimevuotiseen tapaan alustan kautta ennen vuosikokousta. Tarkoitus on näin käydä keskustelua jäsenistön kesken asioista, jotka liittyvät vuosikokoukseen ja sen kulkuun. Tällöin jokainen voi tuoda mielipiteensä esiin ja asioista voidaan keskustella hyvissä ajoin ennen varsinaista vuosikokousta. Näin itse kokous etenee jouhevasti ja asioiden käsittely on mahdollisimman avointa ja hyvään yhteiseen näkemykseen tähtäävää. Lisäksi mahdolliseen äänestykseen on valittu -sovellus.

 

Kokouskutsu piirin vuosikokoukseen on julkaistu Palveleva Leijona -lehdestä. Kutsu ja ohjeet kokoukseen osallistumisesta lähetetään vielä kaikille klubeille. Muistattehan valita klubinne edustajat vuosikokoukseen.

Klubien virallisten edustajien määrät piirin vuosikokoukseen löytyy piirin sivuilta ja alla olevasta linkistä. Tarkistakaa taulukosta klubinne edustajien määrä.

 

Lopuksi muistutan klubeja harkitsemaan uusien mallisääntöjen käyttöönottoa. Uusien mallisääntöjen etuihin voi tutustua piirin sivuilta. Ne mahdollistavat mm. etäkokoukset ja pienemmän hallituksen.

 

Pidetään huolta itsestä ja toisistamme. 

Pitäkää yhteyttä klubilaisten kesken tavalla tai toisella.

 

Hyvää kevättä!

Toivottelee teidän DG

Kyösti Skippari

                 


edustajamaarat.pdf

lcif_kirje_d-piirin_klubeille_22321.pdf 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook