Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Lionien kansainvälisen säätiön keräys etenee 

Lionien Kansainvälisen Säätiön keräys etenee!!


”Nyt on aika” kuten Pellervo -lehdessä aikanaan luki. Siis aika jokaisen klubin osallistua maailmanlaajuiseen Kampanja 100 -keräykseen.  Varsinainen kampanja alkoi 1.7.2018, jatkuen kauden 20-21 loppuun 30.6.2021.

Ensimmäinen Kampanja- kausi oli vaikea, koska klubit eivät olleet valmistautuneet siihen ennalta. Piirikuvernööritkin saivat tiedon vasta kansainvälisessä vuosikokouksessa 2018. Nyt kuvernöörit on valmennettu paremmin ja tietoa on levitetty niin LION-lehdessä kuin LION-viesteissä ja piirin nettisivuilla sekä piirin Lion-tilaisuuksissa.

D-piirin keräysosuus viime kaudella oli 9574,28 USD ja piirin 55 klubia (85%) osallistui kampanjaan, jäsenkeskiarvon ollessa 5,52 USD.  Suomen keräysosuus viime kaudella, n. 320.000 dollaria, oli Pohjoismaiden kolmas, mutta jäsenmäärään suhteutettuna heikoin, 14,6 dollaria per jäsen.   

 

LCIF:n kampanjatavoitteet ovat varsin mittavat, mutta meidän ensisijainen tavoite on, että JOKAINEN PIIRIMME KLUBI OSALLISTUU, MAHDOLLISUUKSIENSA MUKAAN, SOPIVAKSI KATSOMALLAAN SUMMALLA. PIENIKIN SUMMA ON MERKITTÄVÄ JA AUTTAA ELI AVUSTUSKOHTEITA HÄDÄSSÄ OLEVIA

.

Kampanjaan osallistumistapoja on monia. 

Piirin nettisivuilla on Kampanja 100 esitelty ja kerrottu maksujen suoritusten vaihtoehdot. Piirillä on myös LCIF-tili, jonka kautta voi myös suorittaa Kampanja 100 suoritukset, muistaen mainita klubin nimi ja kv. numero sekä maksun kohde.  

Klubien jäseniä muistetaan monin eri tavoin ansiokkaasta liontyöstä.  

Melvin Jones Fellow-nimityksen eli jäsenyyden hankinta on erinomainen tapa huomioida klubin jäseniä ja samalla tulee hoidetuksi Kampanjaan osallistuminen.  Monilla piirimme klubeilla on jo nyt LCIF-tilillä tuo MJF-jäsenyyden edellyttämä 1000 USD, muutamilla kahteenkin jäsenyyteen mahdollistava dollarisumma. Klubikohtaiset LCIF-tilitiedot on saatavissa ainakin allekirjoittaneelta.  

 

Hyvä toimintatapa on myös huomioida jäsenten tai klubien tasavuosijuhlia, nimetyllä lahjoituksella Kampanja 100:aan. Nämä kaikki maksetaan aktiviteettitililtä, koska niillä kustannetaan puhtaasti aktiviteettejä, eli avustuskohteita, joita on esitelty edellisessä Palveleva Leijona- lehdessä, jossain päin maailmaa.                                                            

Tammikuu on perinteinen Melvin Jones Fellow -kuukausi ja D-piirin ARS / MJF tilaisuus toteutetaan alkuvuodesta, lauantaina 18.1.2020 Lappeenrannassa. 

Tämän tilaisuuden yhteydessä on erinomainen mahdollisuus huomioida uudet MJF-jäsenyydet.

 

                      ”Kukaan ei ole köyhtynyt antamalla”       -Anne Frank                                                                                                

Unto Kiljunen, LCIF -koordinaattori

 

    puh. 0400 654 436

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook