Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

ALUEKIRJE 22.3.2020

Hyvät leijonat,

 

Ajankohtainen koronavirustilanne näkyy myös leijonien toiminnassa aiheuttaen klubi- ja piiritasolla kokousten peruuntumisia ja/tai siirtämisiä.

 

Peruttu: 1.4.2020 aluefoorumi/ Porukkatalo, Kouvola

Siirtyy: 6.5.2020 klubivirkailijakoulutus/ Yhteiskoulu, Kouvola -> siirtyy mahdollisesti elo- tai syyskuulle

 

Hallitus on todennut yhdessä tasavallan presidentin kanssa, että Suomessa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot. Linjaus rajoittaa julkisia kokoontumisia kymmeneen henkilöön on vahva viesti meille kaikille. Klubit päättävät kuitenkin itsenäisesti toiminnastaan.

Kannustamme klubeja pitämään kevään läsnä-kokousten sijaan Skype- tai sähköpostikokouksia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan (22.3.2020) riski tartunnan saamiselle on kohonnut koko Suomessa. Me lohkojen puheenjohtajat olemme peruneet kuluvalle keväälle sovitut klubivierailut.

 

Uudistuneet D-piirin kotisivut:

D-piirin uudistuneet kotisivut ovat todella helppokäyttöiset ja toimivat. Kiitos Timo Joukanen! Tutustu kotisivuihin täältä: 

Piirin vuosikokous 25.4.2020 tullaan pitämään sähköisesti. Piirikuvernööri Mairen viestin mukaan, tutustukaa materiaaliin ja asioihin, joista pyydetään kannanottoja. Seuratkaa tiedotteita.

Kansainvälisen nuorisoleiri siirtyy vuodelle 2021.

 

Lions-liiton kotisivut:

Lue puheenjohtajan tiedote 

Singaporen kansainvälinen vuosikokous 2020 on peruttu.

Seinäjoen vuosikokouksen tilanne on avoin.

 

Lehtiviestintä:

Digi-lehdet Palveleva Leijona ja LION-lehti ovat luettavissa täältä: 

Palveleva Leijona -piirilehti on ilmestynyt myös paperisena.

Klubit, jotka eivät ole saaneet lehtiään, voivat noutaa lehtiniput Porukkatalosta (Savonkatu 23), VK2022 Kouvola kokoustila nro 3011. Tila on 3 krs:ssa ja sinne pääsee 2 kerroksessa sijaitsevan aulapalvelun auttamana (kokoustilan ovi avataan pyynnöstä). Aulapalvelu on auki ma-to klo 7-18 ja pe klo 7-15 ().

 

Syksyllä tarjolla iloa ja yhdessäoloa:

Tervetuloa kaikki leijonat ystävineen nauttimaan Kirka-musikaalin ennakkonäytöksestä! Kirka - surun pyyhit silmistäni 4.9.2020 klo 19 Kouvolan teatterissa.

Lippuja voi varata sähköpostista  tai piirin facebook-sivujen kautta: 

 

Pidetään hyvää huolta itsestämme ja toisistamme.

 

Ystävällisesti, lpj:t

Maarit Räty ja Hannu Laaksonen

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook