Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Piirin vuosikokous Kotkassa 20.4.2013

Suuret, lämpimät kiitokset kaikille yli 140:lle lionille ja puolisolle yhteisistä hetkistämme aurinkoisessa Kotkassa. Teimme yhdessä taas kerran mieliinpainuvan vuosikokoustapahtuman marssien liput liehuen seppeleenlaskuun sankarihaudoille, nauttiessamme avajaisjuhlan annista puheineen ja Essi Höglundin taidokkaasta viulunsoitosta Esa Ylösen säestäessä.

 

Vuosikokous eteni sopuisasti pienistä teknisistä ongelmista huolimatta. Uusi piirin ohjesääntö hyväksyttiin, tulevan kauden yhteisistä maksuvelvotteista piirille sovittiin, uudet virkailijat valittiin ja ilmoitusasioissa tiedotettiin monista, tärkeistä tulevista aktiviteeteistä ja tapahtumista.
    
Iltajuhlaan osallistui 48 kokoustajaa ja hyvän ruoan lisäksi tapahtumassa meitä viihdytti Lauluyhtye Dolce koskettavilla ja hienoilla sovituksillaan sekä Essi Höglund viuluineen soittaen ”ruuansulatus kappaleita” taitavasti. Huomion osoituksia jaettiin yhdessä viihdyttiin, ehkä ihan valomerkkiin saakka.

 

Piisteenä iin päälle marssimme oli päässyt valtalehtemme Kymen Sanomien etusivulle ja sisältäkin löytyi lyhyt juttu tapahtumasta. Kyllä oli hienoa olla Leijona. Kiitos kaikille kokousjärjestäjille hienosta tapahtumasta, joka oli monelle 18 tunnin aktiviteeti lauantaina. Yhteistyöllä kaikki on helpompaa!

Piirihallituksen puolesta kiitoksin,
    
Juhani ”Jussi” Nyyssönen, piirikuvernööri 107-D 2012-2013

 

107-D vuosikokous 20.4.2013 pöytäkirja 

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook