Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Palveleva Leijona ja muuta ajankohtaista piirin viestinnästä

Palveleva Leijona-lehti ilmestyy 14.2.2015. Juttu- ja ilmoitusaineistoja kannattaa kerätä ja lähettää jo nyt syksyn aikana.

 

Lehteen toivotaan klubeilta juttuja ja kuvia. Erityisen toivottuja ovat jutut klubien palveluaktiviteeteista, varainhankinta tapahtumista ja lahjoituksista. Niiden avulla kerromme muillekin kuin omille jäsenille siitä, mitä lionstoiminta oikeasti on. Samalla luomme positiivista brändimielikuvaa ja voimme hyödyntää lehteä myös jäsenhankinnassa.

 

Lisätietoja löydät piirin verkkosivuilta . Piirilehti on myös mahdollisuus varainhankintaan klubille.


Palveleva Leijona ilmoitussopimus 2014-2015


Myös piirin sivuilla julkaistaan juttuja klubien tapahtumista

 

Ajankohtaista-sivulla kerromme suurelle yleisölle klubien järjestämistä tapahtumista, lahjoituksista ja muusta toiminnasta. Lähetä tiedotteita klubin tapahtumista sähköpostilla ja muista liittää mukaan kuvia.

 

Tiedotteiden ei tarvitse olla valmiita juttuja. Riittää kun lähetät tapahtuman tai tilaisuuden perustiedot, kuvia ja yhteyshenkilön yhteystiedot, jolta saa lisätietoja. Liitä mukaan myös mahdollisen nettisivun osoite, josta saa lisätietoja.

 

Katso esimerkkejä julkaistuista uutisista . Jo meidän omassa joukossa on paljon potentiaalisia kävijöitä tapahtumissa ja uutisilla lahjoituksista luomme yhdessä lionsbrandia ja luomme imua klubien jäsenhankintaan.

 

Päivitä nyt jäsenrekisteri – piirikuvernöörin tiedote lähetetään jatkossa suoraan jäsenien sähköpostiosoitteisiin

 

Marraskuusta alkaen piirikuvernöörin tiedote lähetetään piirin klubien jäsenien Lions-liiton jäsenrekisterissä oleviin sähköpostiosoitteisiin. Nyt onkin hyvä aika tarkistaa ja päivittää jäsenrekisteritiedot ajan tasalle.

 

Lisätietoa jäsenrekisteristä, sen päivittämisestä ja kirjautumisesta löydät .

 

Lisätietoa piirin viestinnästä antaa:

Kari Koponen

Jauhokalliontie 2 A 1 19110 Vierumäki

Puh. 040 767 4379

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook