Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Turvassa tiellä ja muut aktiviteetit

Leijonat lähtevät toteuttamaan ennakoivaa ajoasenne ilmapiiriä 14-15 vuotiaille nuorille, tuleville mopoilijoille yhdessä AKK-Motosport ry:n kanssa.

 

Liikenneturvan tilastojen mukaan kymmenkunta nuorta kuolee joka vuosi mopo-onnettomuuksissa ja noin        1 100 15 - 16 -vuotiasta mopoilijaa loukkaantuu.

  

"Tilannenopeudet ovat liian kovia ja turvavälit liian pieniä. Kaveriporukassa koheltaessa leikki ja liikennekäyttäytyminen menevät helposti sekaisin ja koska mopo on turvaton ajoneuvo, seuraukset ovat usein pahoja", Antero Lammi Liikenneturvasta sanoo.

  

Ilmoittaudu nyt mukaan Turvassa tiellä-valmennuspäivään

 

Projekti ajoittuu pääosin maalis-toukokuulle 2015, kun lumet sulavat ja mopokuume iskee, mutta sitä voi toteuttaa toki muulloinkin. D-piirin kouluttaja valmennuspäivä järjestetään Kuusankoskella 16.1.2015.

 

Lisätietoja aktiviteetista löydät Lions-liiton verkkosivujen jäsensivuilta (vaatii kirjautumisen) . Valmennuspäivän ohjelman löydät ja ilmoittautumislomakkeen valmennukseen löydät .

 

Muista myös muut aktiviteetit

 

Unohtaa ei sovi myöskään muita liiton ja piirin aktiviteetteja, Kiitos veteraanit, Anna tukesi nuorisolle arvat, joulukortit.

 

Lisätietoja aktiviteeteista antaa:

Juhani Nyyssönen

Haltijantie 13 C 22 48350 Kotka
Puh. 050 550 9946

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook