Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Piirin koulutus kaudella 2014-2015

Piiri järjestää runsaasti koulutusta myös kaudella 2014-2015. Osallistumalla koulutuksiin saat ajankohtaista tietoa lionstoiminnasta ja uusia eväitä klubitoimintaan.

 

Piirifoorumi pidettiin 26.8.2014 ja sen yhteydessä oli myös jatkokoulutus lohkon puheenjohtajille ja klubien Quest yhteyshenkilöiden tapaaminen.

 

Lions-liiton brändikiertueen tapahtuma järjestetään Pieksämäellä 16.11.2014. Tilaisuus on yhteinen D, G, H ja K piireille.

 

Tulevia koulutuksia ovat mm. aluefoorumit marraskuussa, lohkokokoukset maaliskuussa sekä toukokuussa ensi kauden klubivirkailijoiden ja lohkon puheenjohtajien koulutus.

 

Myös muut toimikunnat järjestävät koulutuksia kuten Lions Quest koulutus, josta löydät lisätietoja toimikunnan sivuilta klikkaamalla .

 

Piirissä järjestetään tällä kaudella myös klubien viestintäkoulutus (ajankohta vielä avoin) ja Askel klubin hyvinvoinnin puolesta koulutuskokonaisuus Heinolassa:

 

  • jakso I 6.10.2014
  • jakso II 24.11.2014
  • jakso III 12.1.2014

 

Suunnitteilla on myös Opas-leijona koulutus ja ”seremonia” koulutus, jossa annetaan tietoa erilaisten virallisten tilaisuuksien järjestämiseen, liputusohjeita jne.

 

Lisätietoa koulutuksista löydät piirin verkkosivujen jäsensivuilta Piirin tapahtumakalenteri-sivulta klikkaamalla sekä koulutustoimikunnan omilta sivuilta klikkaamalla .

 

Tietoa koulutuksista päivitetään piirin verkkosivujen jäsensivuille ja piirin tapahtumakalenteriin heti koulutusten päivämäärien varmistuttua.

 

Tervetuloa osallistumaan monipuoliseen koulutukseen!

 

Lisätietoja antaa koulutustoimikunnan puheenjohtaja:

Unto Kiljunen puh. 050 408 7705.

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook