Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Piirin verkkosivut ja Palveleva Leijona

Piirin viestinnässä ja tiedottamisessa ajankohtaisin väline on piirin verkkosivut. Ne löydät osoitteesta . Ajankohtaista jäsenille sivujen käyttäjätunnus: Jasenosio ja salasana: JasenD.

 

Julkinen osio

 

Ajankohtaista-sivulla kerromme suurelle yleisölle klubien järjestämistä tapahtumista, lahjoituksista ja muusta toiminnasta. Lähetä tiedotteita klubin tapahtumista sähköpostilla ja muista liittää mukaan kuvia. Katso lisätietoja klikkaamalla .

 

Jäsensivut

 

Piirin jäsensivuilta löytyy runsaasti tietoa piirin kokouksista, koulutuksista, aktiviteetista ja muista tapahtumista sekä muuta hyödyllistä tietoa klubeille ja jäsenille lionstoiminnasta. Piirin verkkosivuja päivitetään säännöllisesti, joten muista vierailla sivuilla säännöllisesti.

 

Ilmoittautumiset piirin tapahtumiin

 

Ilmoittautumiset piirin kokouksiin, koulutuksiin ja muihin tapahtumiin tehdään piirin verkkosivujen kautta. Kutsut julkaistaan Uutisia jäsenille-sivulla ja ilmoittautumislomakkeet löytyvät Ilmoittautumiset-sivulta.

 

On tärkeää, että ilmoittaudut verkkosivujen kautta ilmoittautumislomakkeella. Näin saamme koottua osallistujien tiedot omaan tiedostoon. Muista myös ilmoittautua ajoissa. Se on tärkeää tila- ja tarjoilujärjestelyjen takia.

 

Kysyvä ei tieltä eksy

 

Saat aina apua ja lisätietoja piirihallinnon jäseniltä. Piirin johtoryhmän ja lohkon puheenjohtajien yhteystiedot löydät ja toimikuntien ja työryhmien puheenjohtajien yhteystiedot ja toimikuntien omat sivut löydät .

 

Palveleva Leijona ilmestyy 14.2.2015

 

Piirin kausijulkaisu ilmestyy jälleen 14.2.2015. Lehteen toivotaan juttuja ja kuvia klubeilta. Erityisen toivottuja ovat jutut klubien järjestämistä tapahtumista, lahjoituksista ja muista aktiviteeteista.

 

Palveleva Leijona on myös mahdollisuus varainhankintaan klubeille myymällä ilmoituksia lehteen.

 

Kaiken materiaalin takaraja on 9.1.2015, mutta juttuja, kuvia ja ilmoituksia kannattaa lähettää jo nyt.

 

Katso lisätietoja piirijulkaisusta klikkaamalla .

 

Lisätietoja piirin viestinnästä ja tiedottamisesta antaa Kari Koponen puh. 040 767 4379.

 

Piirin viestintä ja tiedottaminen -lisätietoa myös piirin verkkosivustosta

 

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook