Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

D-piiriin perustettiin uusi klubi

Perustettavan klubin toiminnan suunnittelua joulukuussa. Kuvassa vasemmalta lukien Eija Loimula, Salme Vehviläinen (selin), Mirja Matilainen, Tuula Virtanen, Raija Puntanen, Raakel Hokkanen ja Taija Suhonen.

Viime elokuussa D-piirin piirikuvernööri Veijo Suhonen ja piirin jäsenjohtaja Olli Katila ehdottivat uuden naisklubin perustamista Otavaan. Pari puuhakasta otavalaista Lions Club Mikkeli Naisvuoren jäsentä tarttuivat haasteeseen ja ryhtyivät toimeen. Uuden klubin perustamiskokous pidettiin 12.2.2015 ja se sai nimekseen Lions Club Otava Helmi.

 

Ensimmäinen infotilaisuus lionstoiminnasta kiinnostuneille pidettiin marraskuussa ja toinen kokoontuminen oli joulukuussa. Kolmannessa tapaamisessa tammikuussa todettiin, että perustamiskokous voidaan kutsua koolle.

 

Uuden klubin perustamiskokous pidettiin 12.2.2015. Tällä hetkellä perustajajäseniä on 23. Imua uuden klubin perustamiseen todella oli, sillä jäsenet uuteen klubiin löytyivät yllättävän helposti. Nimikin löytyi Otavan matkustajalaivahistoriasta.

 

Klubin ensimmäiseksi presidentiksi valittiin Eija Loimula, 1. varapresidentiksi/sihteeriksi Taija Suhonen ja 2. varapresidentiksi Raakel Hokkanen. Charter Night eli perustamisjuhla on toukokuussa.  

 

Otava Helmen kummiklubi on Lions Club Mikkeli Naisvuori. Uusi klubi sai kummeikseen piirikuvernööri Veijo Suhosen ja Naisvuoren entisen presidentin Leila Toikan. Leila toimii myös klubin opaslionina.

 

D-piiri toivottaa menestystä uuden klubin toiminnalle.

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook