Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Kouvolassa lahjoitettiin rollaattoreita

Sippola-kodin asukas Asta Huovila tyytyväisenä uuden rollaattorin ohjaimissa. Hänen vasemmalla puolella Lions Club Kaipiaisen presidentti Helmut Wiemers, sekä oikealla puolella klubisihteeri Harri Mörsäri.

Kouvolassa Leijonien valtakunnallisen Hyvän Päivän merkeissä toteutettiin Lions Club Kaipiaisessa luovuttamalla Sippolassa sijaitsevaan Sippola-kotiin kaksi rollaattoria talon asukkaiden käyttöön.


Sippola-koti on Hoiva-asumista järjestävä asumismuoto sellaiselle ikäihmisille, jonka toimintakyky on selvästi alentunut, eikä hän selviä enää omassa kodissa kotihoidon ja muiden palvelujen avulla ja joka ei tarvitse sairaalahoitoa. Sippola-koti sijaitsee Sippolan Orijärven rannalla. Kodissa on 24 paikkaa ja kaikilla asukkailla on omat huoneet.

 

Henkilökunta ja asukkaat ottivatkin apuvälineet kiitollisina vastaan. Rollaattorit tulevat hyvään tarpeeseen ja – käyttöön.

 

Leijonien valtakunnallista Hyvän päivää vietetään 8.10. Hyvän Päivän tarkoituksena on kiinnittää huomiota vapaaehtoiseen palvelutoimintaan. Leijonat esittelevät Lions-klubien toimintaa ja havainnollistavat Suomen Lions-liiton tunnuslausetta ”Monta tapaa tehdä hyvää”.

 

Lions-toiminta on vapaaehtoistyötä omalla paikkakunnalla sekä yhdessä muiden Lions-klubien kanssa kotimaassa ja kansainvälisesti.

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook