Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Lions arpajaisten pulpettiveneen voitti Harri Karjalainen

Kuvassa veneen luovutustilaisuus Menokone Oy:n pihassa.  Voittajaa Harri Karjalainen (2. vasemmalla) onnittelee LC Kaipiainen presidentti Helmut Wiemers, sekä klubiveljet Markku Töyry (vas.) ja Harri Mörsäri (oik.).

LC Kaipiainen järjesti kevään aikana venearpajaiset.  Arpoja oli myynnissä 2000 kappaletta ja palkintona n. 8.500,00 euron arvoinen ohjauspulpettivene Suvi 4230-15.

Arvonta suoritettiin koneellisesti Kouvolan poliisiasemalla keskiviikkona 11.5.2016 viranomaisten toimesta. Voittajaksi nousi kouvolalainen Harri Karjalainen, arpanumerolla 126.

Klubiveljet myivät arpoja erinäisissä tapahtumissa Kaakkois-Suomen alueella. Lisäksi mm. Kouvolan Prismassa ja Veturissa sekä ABC Utissa järjestettiin myyntipäivätempauksia.

Lions Club Kaipiainen on perustettu 1973, perustamispaikka on Kaipiainen. Klubissa on tällä hetkellä 34 aktiivista veljeä eripuolilta Kaakkois-Kouvolaa; lähinnä Utti-Sippola-Enäjärvi-Kaipiainen-Tirva-alueilta. Klubin tämän hetkisenä presidenttinä toimii Helmut Wiemers.
LC Kaipiainen kerää vuosittain erinäisillä tapahtumilla ja tempauksilla lahjoitusvaroja, joiden kohderyhmänä ovat klubialueen vanhukset ja nuoret.

Helmut Wiemersin mukaan arpajaiset onnistuivat yli odotusten. Klubi sai aktiviteettivaroja tuleviin lahjoituksiin ja hankkeisiin.

Wiemers kiittää klubin puolesta kaikkia arpoja ostaneita, jotka tämän myötä ovat mukana auttamassa avustettavia kohderyhmiä. Lisäksi suuri kiitos Kouvolan Prisman, Veturin ja ABC Utin myötämieliseen apuun ja mukaantuloon myöntäessään tiloja arpamyynnin käyttöön.

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook