Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Lionstoiminta tarjoaa sinullekin monta mahdollisuutta tehdä hyvää

Lionstoiminnan toimintakausi on 1.7.-30.6. Kaudella 2015-2016 lionstoiminta on entistä monipuolisempaa ja se tarjoaa klubeille ja jäsenille monta mahdollisuutta tehdä hyvää.

 

Lionstoiminta on vaihtoehto käyttää omaa vapaa-aikaa hyvän tekemiseen. Paikallisten klubien tärkein hyvän tekemisen kohde on oma asuinpaikkakunta.

 

Klubit osallistuvat myös mahdollisuuksiensa mukaan ja D-piirin projekteihin auttamalla kansallisella tasolla lähimmäisiämme unohtamatta kansainvälistä apua mm. kansainvälisen säätiömme kautta.

 

Suomen lionsklubit avustavat palvelullaan ja rahalahjoituksillaan kotimaansa ja maailman apua tarvitsevia arviolta 4-5 miljoonalla eurolla vuodessa. Maailmassa klubit tekevät vuosittain arviolta 100 miljoona tuntia vapaaehtoistyötä ja lahjoittavat noin 800 miljoonaa euroa vuodessa.

 

Toimintakauden teemat

 

Jokaiselle toimintakaudelle valitaan teemat. Kaudella 2015-2016 D-piirin teema on ””Kädellä ja sydämellä”,  kansallisena Lions-liiton teemana ”LIONS – monta tapaa tehdä hyvää”  ja kansainvälisenä teemana "Dignity – Harmony – Humanity”  - Ihmisyys – Sopusointu - Arvokkuus".

 

Tule sinäkin mukaan tekemään hyvää

 

Lions-liiton vuosikokous pidettiin kesäkuussa Sotkamon Vuokatissa. Liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2015-2016 valittiin Jari Rytkönen (Lions Club Uurainen)  ja varapuheenjohtajaksi Heikki Hemmilä (Lions Club Ylivieska).

  

Jos sinäkin haluat käyttää osan vapaa-ajastasi apua tarvitsevien auttamiseen ja hyvän tekemiseen katso lisätietoja .

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook