Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Piirille menestystä kansainvälisissä viestinnän kilpailuissa

D-piiri menestyi hienosti kansainvälisen järjestömme viestinnän kilpailuissa. Maailman parhaaksi piirilehdeksi valittiin piirimme Palveleva Leijona ja piirimme verkkosivut saivat kunniamaininnan piirien välisessä verkkosivukilpailussa.

 

Suomi on Lions-viestinnän kärkimaa. Siitä todistaa se, että Suomeen tuli kansainvälisen Lions-järjestön lehti- ja nettikilpailussa ensimmäinen palkinto molemmissa sarjoissa. Sen lisäksi saimme neljä kunniamainintaa.

 

Maailman parhaaksi kauden 2014-2015 piirilehdeksi valittiin D-piirin  päätoimittajanaan Veijo Suhonen. Lehden kokoamisesta ja taitosta vastaa Reijo Saavalainen. Lehti on palkittu jo aiempinakin vuosina.

 

Kunniamaininnan sai samoin jo aikaisemmissakin kilpailuissa menestynyt L-piirin , jonka toimituksesta ja taitosta vastaa Kari Heikkilä

 

Samat piirit menestyivät myös verkkosivukilpailussa. arvioitiin ensimmäisen palkinnon arvoisiksi ja sai sivuistaan kunniamaininnan.

 

Menestystä täydensi klubisarjassa saama kunniamaininta sekä kunniamaininta kansallisessa sarjassa.

 

- Ne ovat tulosta koko lionskentän tekemästä määrätietoisesta työstä, Suomen Lions-liiton kausien 2012-2015 viestintäjohtaja Thorleif Johansson iloitsee.

 

- Piirit ja klubit ovat panostaneet viestinnän koulutukseen ja sivu-uudistuksiin, ja tällä kertaa palkittiin nyt nämä.

 

Uutinen on julkaistu ensimmäisenä Lions-liiton verkkosivuilla. Lue koko uutinen .

 

Linkit

 

  • D-piirin Palveleva Leijona:
  • D-piirin nettisivut:
  • L-piirin Lapin Leijona:
  • L-piirin nettisivut:
  • LC Vantaa/Helsinge:
  • Suomen Lions-liitto ry:
Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook