Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Ajankohtaista LCIF-asiaa_8.4.2021

Hyvät D-piirin klubit!

 

Helmikuun lopulla saamaanne kirjeeseen

LCIF kirje D-piirin klubeille, hiukan jatkoa.

 

Melvin -kilpailu


Tämä kausi on ainut kerta, jolloin mainitun kilpailun voi järjestää, koska Suomen Lions-liiton Melvin-krediitit on sitten käytetty.

Nyt on ainut kertainen tilaisuus saada Lions-liiton kustantama MJF-jäsenyys klubin jäsenelle. Piirimme kaksi parasta klubia saa mainitun MJ - jäsenyyden tällä kaudella (2020–2021) maksettujen lahjoitusten mukaan, USD/ jäsen. Tilastointi päivä on 30.5.2021.

Jotta kaikki huhti-toukokuun aikana suoritetut lahjoitukset tulevat huomioiduksi, niin maksukuitti on syytä lähettää sähköpostitse osoitteella:

 

LCIF:n Eurooppa-päivä

 

Tapahtuman ajankohdaksi Kuvernöörineuvosto on päättänyt lauantain 22.5.2021 ja keräyskohteeksi TUHKAROKKO-kampanjan.  Ajankohta voi olla muukin klubin hyväksi katsoma ajankohta.  LCIF Eurooppa päivän tarkoitus on olla paitsi varainkeräystilaisuus Kampanja100 varten, myös suuri mahdollisuus edistää tunnettavuuttamme ja samalla auttaa jäsenrekrytointia.

 

Kulmat kuntoon- aktiviteetti

 

Jokaisella paikkakunnalla on talven jäljiltä luontoon ja ympäristöön kuulumatonta materiaalia, osin jopa vaarallista jätettä. Klubien, kuntien ja eri järjestöjen kanssa yhteistyössä saadaan paljon hyvää ja näkyvää aikaan. Miksei myös pelkästään klubien omana aktiviteettina.

Ympäristön siivousaktiviteetin ja Eurooppa päivän voi mainiosti yhdistää ja näin saada enemmän ihmisiä liikkeelle sekä näkyvyyttä Lions toiminnalle.

Kulmat kuntoon- aktiviteetti on erinomainen mahdollisuus klubien yhteistyölle paikkakunnittain.

 

Varainkeräystä varten on piirissämme Pusu-kampanjan perintönä keräyslippaita, joihin on olemassa keräyslupatarrat. Jos /kun klubi tarvitsee lippaita, niin ottakaa yhteys allekirjoittaneeseen mahdollisimman pian. Klubijäsenten suorittamat ”lahjoitukset” voi hoitaa ilman lippaita ja maksamalla LCIF Kampanja100 tilille.

 

Nämä kaikki edellä mainitut Lions-tapahtumat ovat mahdollisuuksia, ei määrättyjä tai velvoittavia.

Kukin klubi toimii omien mahdollisuuksiensa, halukkuutensa ja päätöstensä mukaisesti.  

 

                   WE SERVE – Me Palvelemme

 

 

Lions terveisin

Unto Kiljunen, LCIF-koordinaattori

puh. 0400 654 436

 

Kaikki yllä oleva on tulostettavissa oheisena PDF-liitteenä.

 

ajankohtaista_lcif-asiaa_842021_uk.pdf 

 

 

 

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook