Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

Lions Quest – Elämisen Taitoja 2023-2024 KOULUTUKSET PIIRISSÄ

Lions Quest on sosiaalis-emotionaalinen opetusohjelma, jonka tavoitteena on estää riskialtista käyttäytymistä edistämällä lasten ja nuorten positiivista potentiaalia, elämän kannalta välttämättömien taitojen ja luonteen kehittämistä, henkilökohtaista ja sosiaalista vastuuta sekä yhteisön ja perheen osallistumista.

 

"Lions Quest on maailman johtava kouluissa toimiva ongelmien ennaltaehkäisyyn keskittyvä ohjelma."

 


LIONS QUEST - ELÄMISENTAITOJA

 

Suomessa on kymmeniä tuhansia nuoria, jotka ovat syrjäytyneet tai ovat vaarassa syrjäytyä. Lionsklubit tekevät arvokasta palvelutyötä tukemalla nuorison kasvamista tasapainoisiksi yhteiskunnan jäseniksi.

 

"Lions Quest -ohjelma kehittää sosiaalis-emotionaalisia oppimistaitoja estääkseen ja/tai viivyttääkseen huumeidenkäyttöä nuorten keskuudessa."

 

Lionsjärjestöllä on tutkimukseen perustuva apuväline, jonka avulla syrjäytymistä voidaan ehkäistä ennakolta. Lions Quest on ollut Suomessa käytössä jo yli 20 vuotta. Sinä aikana on koulutettu runsaat 17.000 kasvattajaa.

Lue lisää 

 

 

D-piirin Lions Quest toimikuntapuheenjohtaja:

Maarit Räty


E-mail: 
LC Kouvola

 

 

 D-piirissä pidettävät Lions Quest -koulutukset:
Tällä kaudella on tarkoitus järjestää sekä peruskoulutus että liikuntaseurakoulutus helmikuussa Mikkelissä. Liitteenä on molempien kurssien infot.

elamisentaitoja_lions_quest_-peruskoulutus_mikkeli_23.-24.2.2023.pdf 

elamisentaitoja_lq_-liikuntaseurakoulutus_mikkeli_11.2.2023.pdf 

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook