Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LIONS D-PIIRI

VK2022 Kouvola vuosikokous-tunnuksen suunnittelukilpailu

VK2022 Kouvolassa suunnittelukilpailu

 

Suomen Lions-järjestön valtakunnallinen vuosikokous järjestetään Kouvolassa v. 2022. Tähän markkinointiin ja kaikkeen toimintaan tarvitaan vuosikokoustunnus.
Julkinen ja kaikille avoin suunnittelukilpailu järjestettiin maalis-huhtikuussa.
Tunnusta käytetään kaikessa vuosikokouksen yleisilmeen profiloinnissa. Paidat, pinssit, tarrat, kirjelomakkeet ym. täydennetään tai lisätään ko. tunnuksella.

 

Kilpailu oli kaikille avoin.  Säännöt hyväksyivät valmiin lopputyön, ajatuksen tai idean, jolla tekijä antaa raadille vapaat kädet työstää aihe loppuun.
Vaatimuksina oli vain, että aihe kuvastaa Kouvolaa, sijainnin, tunnettuuden tai jonkin muun tekijän muodossa. Työssä tulee näkyä Lions-logo, sekä teksti, kaupungit ja vuosi: MD 107 FINLAND, KOUVOLA 2022 NEW DELHI sommiteltuna kokonaisuuteen.

 

Raati kokoontui 12. toukokuuta Taideruukissa, Kuusankoskella. Viisihenkiseen raatiin kuului - ja graafista ammattiosaamista toivat – Pato Klubi- ja mainostoimistoyrittäjä, AD Amanda Hyökki, sekä kuvataiteilija, graafinen suunnittelija Antti I. Halonen. Järjestävistä Lions klubeista ja VK2022-toimikunnasta; Maarit Räty, LC Kouvola/Iris, Heikki Lohi, Lions-liiton edustaja, sekä Timo Joukanen, LC Kaipiainen.

Ehdotukset olivat hyviä, aiheuttaen runsasta keskustelua. Eniten huomiota herätti kouvolalaisen Risto Sihvolan luonnostelema aihe, jossa pääteemana on junanpyörä. Lisänä värityksenä on käytetty Kouvolan värejä; musta ja valkoinen.
Raati tarttui tähän ajatukseen ja yhteisen ideoinnin myötä Amanda Hyökki luonnosteli tunnusta lisäten siihen vielä Kouvolan luonnollisia ominaisuuksia; metsää ja vettä, eli vihreyttä ja sinistä. – Amanda suunnittelikin luonnoksen lopulliseen asuun.

 

Yläkuvassa VK2022 Kouvola tunnus. Julkistus oli kesäkuussa Kalajoella.


 

Korona muutti tunnuksen sisältöä

 

Covid-19 virus vaikuttaa myös tunnuksen toimintaan. LCI:n kansainvälinen hallitus on tehnyt päätöksen siirtää LCICon2022 kokouspaikan New Delhistä Kanadan Montréaliin, syynä Intian koronatilanne.

Tämä vaikutti myös meidän pinssin ja vuosikokoustunnuksen ulkoasuun. Uusi tunnus on tässä: 

 

 

Sivuston ylläpito


Seuraa meitä
Facebook