Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-B

LC Espoo

Laakson Liljat

Ajankohtaista

Elokuun klubikokous pidettiin turvavälein paitsi ryhmäkuvassa. Paikalla oli kuitenkin tavallista pienempi joukko jäseniä.  Avun tarve on suurempi kuin aiemmin. Me jatkamme toimintaamme palveluin ja tulevia tapahtumia suunnitellen.

 

Kauden 2020-2021 tapahtumia ja aktiviteetteja

Hyvää voi tehdä ja jakaa monella tavalla myös ilman suurta kokoontumista: Ympäristön siivous, vaate- ja kodintavaralahjoitukset, ilahduttamalla yksinäistä yhteydenotolla ja tekemällä ystävällisiä tekoja.


Lue lisää


Haku päällä

Otamme mielellämme uusia Lions-toiminnasta kiinnostuneita jäseniä klubiimme.  Lue kolmen klubilaisemme omakohtainen näkemys, miksi he ovat mukana.


Lue lisää


Liljat 10 vuotta

Klubimme on toiminut 10 vuotta. Lauantaina 28.9. 2019 kokoonnuimme juhlistamaan sitä Espoossa. Ilta oli klubimme tavan mukaisesti rento ja tunnelmallinen. Oman kuoron laulut, Hennan ja Jaanan runot sekä Eeva-Liisan upea tanssiesitys osoittivat taas klubilaisten monitaituruutta. Illan aikana koettiin myös kilpailuhenkeä mainiossa tietovisassa. 


Lue lisää


Espoon Icehearts


Syksyllä 2020 Jellonaemot eivät päässeet Koronan vuoksi avustamaan  tyttöjä läksyjen lukemisessa, mutta toimittivat heille pullaterveiset. Pullaterveiset saatuaan tytöt lähettivät vastatervehdyksen sydämen muodossa Jellonaemoille ja Liljoille.
Espoon Iceheartsin toinen tyttöryhmä aloitti syksyllä 2019 . Tyttöjä on nyt yhteensä 20.

LC Espoo Laakson Liljojen Jellona-emot kävivät 25.9.2019 lakittamassa uudet tytöt klubimme hankkimilla IceHearts pipoilla.


Jellonaemot käyvät avustamassa tyttöjä läksyjen tekemisessä säännöllisesti n. 1-2 kertaa kuukaudessa. 


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry B-piiri B-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin