Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

Lions Club Helsinki /

Finlandia

Assan pojat

Uusi Lions-kausi käyntiin- Finskit sydämellä mukana

Klubipresidentti 2016-2017, Maritta

Uusi Lions-kausi lähti käyntiin 1.7.2016 Katin luovuttaessa klubipresidentin roolin Marittalle. Kauden teema klubillamme on FINSKIT - SYDÄMELLÄ MUKANA:

 

"Kausi 2016 - 2017 on jo käynnissä kovalla tohinalla. N-piirin piirikuvernöörin Aarne Kiviojan teema on Kiitos ajastasi palvelulle. Aarnen teeman voi käsittää monella tavalla, palveluun, varainhankintaan ja klubiviihtyvyyteen panostuksena. Yksi Aarnen tavoite on kasvattaa jäsenien määrää auttavien käsien lisäämiseksi.

Olen mukana piirin Koulutustoimikunnassa. Jo yhden kokouksen ja koulutuksen seuranneena olen ilolla huomannut, että leijonien tapa viestiä, kouluttaa ja kokoustaa on muuttunut paljon niistä ajoista, kun olin aiemmin piirin toiminnassa mukana. Asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä.

Haastan kaikki Finskit mukaan antamaan oman panoksensa vaikka niinä auttavina käsinä, jotta aktiviteetit saadaan toteutettua hyvin.
Paljon helpompaa on antaa rahaa kuin omaa aikaansa. Oma aika on rahaakin arvokkaampaa. Palkkio oman ajan antamisesta on hyvä mieli.

Tällä kaudella tarvitaan positiivista pöhinää, uusia ideoita ja kaikkien osallistumista.

Toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi viihtymään, auttamaan ja erityisesti vanhat konkarit uudelleen mukaan vaikka vain tutustumaan uusiin jäseniin.

Kiitos, että olet Finski ja antanut sydämesi Lionismille!"

Klubipressa Maritta
 

Ketkä kaudella 2016-2017 ovat klubivirkailijoina? Käy katsomassa !

 

Olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaamme?
Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin