Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

Lions Club Helsinki /

Finlandia

Assan pojat

Keitä me olemme

Finlandia klubina

Lions Club Helsinki/Finlandia on osa maailman suurinta palvelujärjestöä Lions Clubs Internationalia. Klubimme on perustettu 9.5.1990 ja vuosipäiväämme vietämme syksyisin.  Olemme Suomen 6. vanhin yhtenäisklubi, mikä tarkoittaa, että jäseneksi voivat liittyä sekä naiset että miehet. Tällä hetkellä jäseniä on tasaisesti kummastakin sukupuolesta.


Lue lisää


Keitä klubiin kuuluu

Jäseninämme on nuoria aikuisia konsultista kultaseppään, sairaanhoitajasta toimitusjohtajaan. Se, mitä itse kukin päivätyöksemme teemme, ei ole olennaista.
Tärkeintä on meitä yhdistävä halu auttaa, halu palvella, halu kohdata ihmisiä ihmisinä. Meitä yhdistää myös huumorintaju ja joustavuus. Kuukausitapaamisemme ovat mutkattomia ja kokoustekniikaksi kutsuttu hirttosilmukka on varsin löysä.

 


Lue lisää


Leijonat ovat paikallisia ja kansanvälisiä

Lionstoiminta on lionsklubin muodostamassa yhteisössä tehtävää vapaaehtoistyötä omalla paikkakunnalla ja yhdessä muiden lionsklubien kanssa kotimaassa ja koko maailmassa. Vapaaehtoistyön lisäksi lionsklubit kehittävät jäseniään tarjoamalla jäsenilleen koulutusta ja verkostoitumisen mahdollisuuksia muihin klubeihin niin kotimaassa kuin maailmallakin.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin