Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pakinkylä

Ystävänpäivän konsertti 2021 


Pakinkylän leijonaklubi on järjestänyt säännöllisesti ystävänpäivän konsertin Pakilan kirkossa vuodesta 2003 lähtien yhteistyössä Pakilan musiikkiopiston kanssa. Nyt vallitsevana korona-aikana on konsertti ensimäistä kertaa suunniteltu järjestettäväksi striimattuna 11.2.2021 klo 19. 

    Musiikkiopiston rehtori Anni Holma kertoo, että suunnitelmissa ohjelmassa on mm  poimintoja  Les Miserables-musikaalista lauluoppilaiden esittämänä,  sekä pitkälle edenneitä solisteja ja yhtyeitä. Lisäksi miesyhtye kajuttaa sermien takaa ikäänkuin revanssina peruuntuneen itsenïsyyspäiväjuhlan jäljilta jotakin juurevan suomalaista, isänmaallista. Opisto pyrkii aikaansaamaan ohjelman , joka kuvaisi Pakilan musiikkiopiston monipuolista opetustarjontaa mahdollisimman kattavasti. Opistossahan on opiskelijoita vauvasta vaariin ja mukana ovat kaikki musiikin  lajit rikkaasti ritirinnan.
   Vuoden 2013 ystävänpäivän konsertti oli Marjatta Pokelan Mörköooppera joka tehtiin yhdessä Pakilan Musiikkiopiston, Paloheinän ala-asteen koulun, Pakilan seurakunnan ja Auroran klubin kanssa. Sitä esitettiin kirkossa usean kerran ja se keräsi yhteensä yli 2000 kuulijaa.

Katsomiskertoja konsertille kertyi kuukauden aikana n. 750 kpl. 
.

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin