Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

LC Helsinki/Floorankentän nimi muutettu LC Helsinki/Pasilaksi

Floorankentän nimi on muutettu LC Helsinki/Pasilaksi ja nimenmuutos on otettu käyttöön 1.7.2021.

Sääntöjä tarkasti noudattaen Floorankentän nimi muutettiin syksyllä 2020 nettikokouksessa LC Helsinki/Pasilaksi. Nimenmuutos oli yksimielinen. Muutoksen keskeisimpänä perusteena oli se, että Floorankentän toimialue on koko ajan ollut Helsingin Pasila. Länsi-Pasilakin lopetti toimintansa 2004 ja silloi klubin jäsenet liittyivät LC Helsinki/Floorankentän jäseniksi. Siitä lähtien Floorankenttä on siis yksin ollut Pasilassa toimiva Lions-klubi.

Viime kauden presidentti Kyösti Pyysalo toimitti nimenmuutosasiakirjat N-piirin kuvernöörille Markku Vesikalliolle 8.2.2021. Kuvernööri toimitti asiakirjat kansainväliselle päämajalle välittömästi, ja sieltä tuli päätös parin päivän kuluttua 10.2.2021. Nimi oli siis muuttunut LC Helsinki/Pasilaksi. Patentti- ja rekisterihallitus muutti Floorankentän nimen 7.4.2021 alkaen muotoon LC Helsinki/Pasila ry.  

Uusi nimi käyttöön uuden toimikauden alkaessa 1.7.2021

Klubi otti käyttöön uuden nimensä uuden toimikauden alkaessa 1.7.2021. Nimenmuutos toki julkistettiin Päämajan ja Patentti- ja rekisterihallituksen päätösten mukaisesti. Nimenmuutoksesta suurimman työn tehnyt viime kauden presidentti Kyösti Pyysalo sai huomionosoituksen (kunniakirjan) jo toukokuussa, mutta huomionosoitus julkistettiin vasta tämän uutisen yhteydessä. Ks. Kyöstille myönnetty kunniakirja ja kuva luovutuksesta.

Samalla kuin klubin nimi muuttui, muuttui myös klubin kotisivujen osoite. Uusi osoite on .

Teksti ja kuva Antti Tuomikoski
Klubin myöntämä kunniakirja presidentti Kyösti Pyysalolle. Kun-niakirjan on suunnitellut LC Hki/Pasilan kokoussihteeri Jaakko Koskinen.
Klubin myöntämä kunniakirja presidentti Kyösti Pyy...
Ensimmäinen varapresidentti Simo Pääkkönen ojensi kunniakirjan viime kauden presidentille Kyösti Pyysalolle, koskien LC/Helsinki Floorankentän nimenmuutosta LC Helsinki/Pasilaksi.
Ensimmäinen varapresidentti Simo Pääkkönen ojensi...

Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin