Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Floorankentällä kaksi vaihto-oppilasta

Pst-presidentti
Matti Okolo-Kulak luovuttamassa Floorankentän pöytä-standaaria
saksalaiselle Felix Meierille muistoksi Suomessa viettämästään
vaihto-oppilaskaudesta. Vaihto-oppilas Felix Meier (toinen vasemmalta) Katariina, Matti ja Patrick Okolo-Kulakin kanssa.
Floorankentällä on tällä hetkellä (heinäkuun lopulla) kaksi vaihto-oppilasta.  Lähetimme Sandran Meksikoon ja vastaanotimme saksalaisen Felixin lähes kuukaudeksi Suomeen. Sandra on ilmoittanut päässeensä turvallisesti perille ja Felix on hyvin kotiutunut Helsinginseudulle.  Sandra on past-presidenttimme Matti Okolo-Kulakin tytär.  Felixin isän klubi on LC Friedrichsdorf Limes.

 

Saksalainen Frankfurtista kotoisin oleva 17-vuotias Felxix Meier on paraikaa klubin past-presidenttiparin Matti ja Katariina Okolo-Kulakin perheessä. Yhteistä ohjelmaa riittää perheen pojan, lähes samanikäisen Patrickin kanssa.  Isä Matti on luvannut viedä pojat mm. Tall Ship Race -tapahtumaan Turkuun. Vaihto-oppillaan ohjelmaan kuuluu pariviikkoinen perheosuus ja sitten lähes samanmittainen leiri. Okolo-Kulakin perheen lisäksi Felixille on luvannut järjestää ohjelmaa klubimme yksi aktiivi Matti Pirjetä.

 

Katastrofin vuoksi Felixin ohjelma muuttui suuresti jo ennen kuin se ehti alkaakaan.  Nimittäin Matti Okolo-Kulak oli sopinut purjelaiva Pogorian kapteenin kanssa, että Felix ja Patrick pääsevät päiväksi purjehtimaan Suomenlahdelle, Tallinnaan ja takaisin Helsinkiin.  Mutta kuinka ollakaan, se oli juuri tämä purjelaiva Pogoria joka viikko sitten (7.7.) joutui merihätään Hangon edustalla. Purjelaiva on nyt useita viikkoja korjaustelakalla ja suunniteltu purjehdus joudutaan korvaamaan jollakin muulla mielenkiintoisella ohjelmalla.

 

Vaihto-oppilaiden leiriosuuden järjestää tänä vuonna B-piiri.  

Sandra on ilmoittanut kotiväelle, että matka onnistui hyvin. Muuten hän pitää Facebookin kautta yhteyttä kavereihnsa kotimaassa. Vieraillessaan klubissamme viime keväänä Sandra lupasi antaa Floorankentälle raportin kuvien kanssa sitten aikanaan.

 

Klubimme toivottaa kummallekin vaihto-oppilaallemme mukavaa vaihto-oppilaskautta.

 

Antti Tuomikoski

Kuvat: Okolo-Kulakin perheen digikuva-albumiSuomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin