Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Jaakko Koskisesta II varapiirikuvernööriehdokas

Jaakko Koskinen, ehdokas N-piirin toiseksi varapiirikuvernööriksi kaudelle 2009-2010.

LC Floorankenttä on antanut kannatustodistuksen toiseksi varapiirikuvernööriehdokkaaksi erittäin aktiiviselle jäsenelleen Jaakko Koskiselle kaudelle 2009-2010.  Virka on uusi edellyttäen, että piirin vuosikokous tulee 18.4.2009 hyväksymään sääntömuutoksen Kuvernöörineuvoston ja kansainvälisen Conventionin suositusten mukaisesti.

 

Klubikokous teki päätöksen Jaakon ehdokkuudesta tammikuun kokouksessa 15.1.2009. Päätös oli yksimielinen ja allekirjoitettu kannatustodistus ojennettiin saman tien piirikuvernööri Jorma Laurilalle, joka teki juuri samana iltana kuvernöörivierailun Floorankentän klubikokoukseen.

 

Jaakko Koskisen aktiivisuutta ja piirin tuntemusta kuvaa se, että hän on toiminut 6 vuotta piirihallituksen jäsenenä, mm. lohkon puheenjohtajana ja III-alueen puheenjohtajana.  Kaudella 2005-2006 hän toimi kulttuuritoimikunnan puheenjohtajana.  Sinä vuonna piiri järjesti kaikkien aikojen suurimman leijonien adventtikonsertin Helsingin tuomiokirkossa.  Kirkko oli tupaten täynnä.  Lippujen myynnistä vastasivat N-piirin kaikki klubit.  Jaakko on tuonut konsertti-idean omalle klubilleen jo yli 10 vuotta sitten. Perinteen mukaisesti Temppeliaukion kirkko täyttyy aina ensimmäisenä adventtisunnuntaina kuuntelemaan Floorankentän konserttia.  Kuorona on koko ajan ollut maineikas ja suosittu sekakuoro Helsingin Laulu.

 

Jaakko oli tuomassa nettiä leijonatoimintaan 1990-luvun puolivälissä toimien Liiton nettitoimikunnan jäsenenä.

 

LC Floorankenttä on tyytyväinen Jaakon antamaan suostumukseen ja klubi toivoo huhtikuun piirikokouksessa enemmistön tukea erinomaiselle ehdokkaalleen.

 

Teksti ja kuva: Antti TuomikoskiSuomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin