Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Jaakosta II varapiirikuvernööri

Floorankentän
tulos Sight First kampanjassa oli piirin 8. paras.  Kampanjan
lohkokoordinaattorina toimi klubimme jäsen Kyösti Pyysalo. Toinen varapresidentti Miikka Vehkaoja seurasi kokouksen kulkua salin takaosassa. Jaakko ja Olli äänestämässä. Sääntötoimikunnan
puheenjohtajana Antti esitteli sääntömuutosesityksen.  Esitys
hyväksyttiin yksimielisesti. Kuva Jaakko Koskinen. Lippuseremoniassa
RC Raimo kantoi Suomen lippua.  Airueina olivat RC Riikka Flaaming ja
RC Veikko Teerioja.  Piirin lippua kantoi RC Pauli Hakkari.  Seremoniaa
johti poliisin juhlapuvussa ylikonstaapeli, lion Juha Sinkkonen. Toiseksi
varapiirikuvernööriksi valittu Jaakko esitti kiitokset luottamuksesta.
Taustalla DG Jorma Laurila ja piirisihteeri Juha Kallio.

Klubimme primus motor Jaakko Koskinen valittiin N-piirin II varapiirikuvernööriksi 18.4.2009 pidetyssä piirikokouksessa.  II varapiirikuvernöörikausi on 2009-2010 ja "putken päässä" häämöttää varsinainen kuvernöörikausi 2011-2012.  Jaakolla on siis kaksi vuotta aikaa valmistautua omaan kuvernöörikauteensa.  Kuvernööriksi ensi kaudelle valittiin VDG Esko Viinikainen LC Helsinki Metsälästä ja ensimmäiseksi varapiirikuvernööriksi ZC Tuomo Holopainen LC Helsinki Vuosaaresta.

 

Floorankenttä oli keskeisesti esillä muutenkin piirikokouksessa.  RC Raimo Paappa kantoi lippuseremoniassa Suomen lippua ja hän oli luovuttamassa palkintoja alueiden parhaille klubeille.  Kolmosalueen parhaan klubin palkinnon Raimo ojensi LC Helsinki Malmittarille.  PDG Antti Tuomikoski puolestaan esitteli sääntömuutosesityksen, joka verraten lyhyen keskustelun jälkeen hyväksyttiin yksimielisesti.  Sääntömuutoksen hyväksyminen oli välttämätöntä mm. sen vuoksi, että sen myötä piirissä siirryttiin kahden varapiirikuvernöörin järjestelmään.  Jaakko on siis piirissämme ensimmäinen tämän viran haltija.  Lisäksi klubimme nimi oli korkealla esiteltäessä Sigh Firstin lopputulosta.  Saavutuksemme oli piirin 8. paras USD-määräisellä tuloksella 8.109,00.

 

Klubistamme on näyttävä edustus, sillä edellä mainittujen lisäksi piirikokoukseen osallistuivat myös I varapresidentti Olli Tiainen ja II varapresidentti Miikka Vehkaoja.

 

Teksti ja kuvat: Antti TuomikoskiSuomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin