Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Joanna oli vaihtarina Texasissa

Viime kesän vaihto-oppilas Joanna Soisalon-Soininen ojensi presidentillemme Matti Okolo-Kulakille isäntäklubinsa Houston Central LC:n pöytästandaarin.

Klubimme lähettämänä Joanna Soisalon-Soininen oli kesällä 2008 kuukauden päivät vaihto-oppilaana Houstonissa Texasissa USA:ssa.  Joanna oli niin tyytyväinen isäntäperheeseensä, että oli heillä koko ajan eikä mennyt lainkaan leirille.  Vastaanottanut klubi oli Houston Central Lions Club, joka oli huolehtinut omalta osaltaan ohjelmasta. 

 

Joanna vei rapakon taakse Floorankentän terveisinä kauniin vihreän pöytästandaarimme.  Eikä isäntäklubi ollut sen huonompi ja toimeksisaaneena Joanna toi helmikuun kokoukseemme Houston Central -klubin standaarin.  Kokouksessa oli mielenkiinnon kohteena myös Joannan kuva-albumi matkalta.

 

Joannan isä on klubimme perustajajäsen Jukka Soisalon-Soininen.  Heidän perheessään oli pari kesää sitten vaihto-oppilas Ukrainasta.

 

Helmikuun kokouksessa oli mukana myös Sandra Okolo-Kulak.  Hän pääsee ensi kesänä vaihto-oppilaaksi Mexikoon, oman toiveensa mukaisesti.  Hänen isänsä on Floorankentän nykyinen presidentti Matti Okolo-Kulak.  Heidän perheeseensä on vastaavasti tulossa vaihtari ensi kesänä.Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin