Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Kausi 2009-2010

Hämeenlinnassa Floorankentällä 6 edustajaa

Floorankentällä oli näyttävä edustus Suomen Lions-liiton vuosikokouksessa Hämeenlinnassa 12.-13.6.2010.  Paikalla oli klubistamme viisi leijonaa ja yksi ladyjen edustaja eli yhteensä kuusi.


Lue lisää


Stipendejä Pasilan kouluille

Vakiintuneen tavan mukaisesti LC Floorankenttä lahjoitti stipendejä Pasilan kouluille, Eläintarhan asteelle ja Länsi-Pasilan ala-asteelle.  Niin ikään entisen käytännön mukaisesti nytkin annettiin kummankin koulun opettajakunnalle valtuudet valita stipendien saajat.


Lue lisää


Kiikalassa haulikkoammuntaa

Kiikalanvierailulla 28.5. oli tällä kertaa aivan uutta ohjelmaa, haulikkoammuntaa.  Useimmat meistä vieraista piti haulikkoa kädessään ensimmäistä kertaa.  Siksi ammuntailta aloitettiinkin koulutuksella ja niistä tärkeimmällä: varomääräyksillä.  Koulutusta valvoi radanhoitaja.


Lue lisää


Toukokuun kokous Avain Technologies Oy:ssä

Kauden viimeinen eli toukokuun kokous toteutettiin yritysvierailun merkeissä, Avain Technologies Oy:ssä Ruoholahdessa.  Illan isäntänä toimi yhtiön toimitusjohtaja Pekka Kuosmanen.


Lue lisää


Karol nuorisovaihtoon Peruun

Floorankenttä päätti jo viime kaudella lähettää Karol Soisalon-Soinisen vaihto-oppilaaksi.  Silloin Karol kuitenkin oli liian nuori, mutta tämän vuoden heinäkuussa järjestettävälle matkalle Karol on saanut myös Liiton nuorisovaihto-organisaation vahvistuksen.  Kohdemaakseen Karol on valinnut eksoottisen ja kaukaisen maan, Perun.


Lue lisää


Floorankentällä uudet nettisivut ensimmäisenä

Piirikokouksessa 24.4.2010 hyväksyttiin N-piirin toimintakertomus kaudelta 2008-2009. Kertomuksessa todetaan mm. se, että Floorankenttä oli ensimmäinen klubi, joka otti käyttöön piirin uuden formaatin mukaiset nettisivut. Me itsehän olemme tämän tienneet koko ajan, mutta IPDG Jorma Laurila halusi kirjata tämän piirin asiakirjoihin virallisesti.


Lue lisää


Jälleen uusi jäsen

Floorankenttä sai huhtikuun kokouksessaan jälleen uuden jäsenen, kun Tapani Salminen antoi jäsenlupauksen.  Kummi Raimo Paappa kiinnitti jäsenmerkin uuden jäsenen rintapieleen.  Huhtikuun kokous oli tärkeä valintakokous.  Siitä huolimatta presidentti Olli Tiainen halusi aloittaa kokouksen jäseneksiottoseremonialla.


Lue lisää


Ladytapahtuma Sea Life´ssa

Kevään ladytapahtuma järjestettiin 11.3. Linnanmäen Sea Lifessa.  Tilaisuuden alussa pidettiin maaliskuun klubikokous.  Kokouksen jälkeen kierrettiin puolitoista tuntia Sea Lifen akvaariomaailmassa.  Ilta päätettiin illalliseen ravintola Weeruskassa.


Lue lisää


Kansainvälisten muisteluiden ilta

Helmikuun klubikokous oli kansainvälisten muisteluiden ilta ja klubi sai kolme ulkomaalaista viiriä ja yhden muistolahjan.  Kokoukseen toi lisähohtoa myös kuvernööri Esko Viinikaisen vierailu ja uuden jäsenen ottaminen.


Lue lisää


Presidentin terveiset kesäisestä Australiasta

Presidenttimme Olli ja ladynsa Ritva Tiainen viettävät talvilomaansa kesäisessä Australiassa.  Tammikuun paikkauksen Olli on hoitanut paikallisen klubin LC Buderim´n "business meeting´ssä" eli meikäläistä hallituksen kokousta vastaavassa palaverissa.


Lue lisää


Vieras Maunulasta ja klubiesitelmä Laatokalta

Vuosi alkoi tammikuun kokouksella, jossa meillä oli vieras LC Maunulasta ja jossa kuulimme klubiesitelmän. Kuvien kera esitetty klubiesitelmä oli Laatokalta ja sen ympäristöstä sotahistoriallisilta matkoilta Karjalaan.


Lue lisää


Kunniakäynti paukkupakkasella

Floorankenttä osallistui leijonien perinteiselle kunniakäynnille Hietaniemen sankarihaudoille.  Kunniakäynti toteutettiin tänä vuonna 9.1. aurinkoisella paukkupakkasella.  Tänä vuonna järjestelyvastuu oli B-piirillä.


Lue lisää


Floorankenttä Joulupukin apuna

Floorakenttä oli aivan konkreettisesti Joulupukin apuna aattoiltana SPR:n Harjulinnan vastaanottokodissa.  Vastaanottokodissa on kuutisenkymmentä lasta tai nuorta.  Heistä jokaiselle klubimme toi suomalaista joulutunnelmaa.


Lue lisää


Joulukuussa kaksi klubiesitelmää: Kiikala ja LCIF

Joulukuun kokouksessa 9.12.2009 oli klubiesitelmiä kaksittain. Entinen jäsenemme, nykyinen LC Kiikalan jäsen Ari Kämäri kertoi uuden klubinsa kaitaelokuvahankkeesta, sen filmauksesta ja uudelleentoteutuksesta DVD-versiona.  Kokouksen päätteeksi katsottiin tämä 37 minuutin pituinen filmi.  Illan toisena esiintyjänä tuleva LCIF-aluekoordinaattori Raimo Paappa kertoi alkavasta tehtävästään ja piti klubiesitelmän leijonien kansainvälisestä säätiöstä LCIF:stä.


Lue lisää


Päiväkoti Susannalle huomioliivejä

Floorankenttä lahjoitti päiväkoti Susannalle 100 kpl huomioliivejä.  Lahjoitus otettiin ilolla vastaan ja luovutuskuvauksessa lapset toimivat mielellään "mannekiineina".  Lahjoituksen taustalla oli klubin toive lasten turvallisuuden lisäämisestä liikuttaessa liikenteessä ja vähän muuallakin.


Lue lisää


Floorankentän adventtikonsertin suosio säilyy

LC Floorankentän perinteisen adventtikonsertin suosio säilyy.  Ensimmäisenä adventtisunnuntaina 29.11.2009 järjestetty konsertti Temppeliaukion kirkossa oli jälleen menestys. Kuorona oli pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Helsingin Laulu johtajanaan Hanna Remes.  Floorankenttä ja Helsingin Laulu ovat yhdessä järjestäneet konsertin Temppeliaukion kirkossa jo yli 10 kertaa.


Lue lisää


Mukavat pikkujoulut Nyyrikissä

Floorankenttä järjesti 24.11.2009 mukavan pikkujoulun ravintola Nyyrikissä.  Ruoka oli hyvää ja ohjelma omaehtoista.  Ohjelman suunnittelusta vastasivat juhlatoimikunnan jäsenet, Miikka Vehkaoja (pj), Jaakko Koskinen, Kyösti Pyysalo ja Sakari Väänänen.  Juhlatoimikunta vastasi myön ohjelman toteutuksesta, paitsi sairastunut puheenjohtaja Miikka oli vain hengessä mukana.  Juhlatoimikunta sai ja joutui käyttämään myös avustajia, joista erityisesti näyttelijät nousivat yleisön suuriksi suosikeiksi.  Meitä floorankenttäläisiä ilahdutti erityisesti se, että Ari-Pekka ja Tuija edustivat salolaistunutta ystävyysklubiamme LC Kiikalaa.


Lue lisää


Marraskuun klubikokous Urheilumuseolla

Floorankentän marraskuun klubikokous pidettiin Urheilumuseolla 12.11.2009.  Klubiveljien lisäksi mukana oli kaksi jäsenyydestä kiinnostunutta.  He löivät kaksi kärpästä yhdellä iskulla: tutustuivat sekä Urheilumuseoon että Floorankenttään samalla kerralla.

 

Suomen Urheilumuseosäätiön johtaja Pekka Honkanen toimi isäntänä ja oppaana klubivierailun aikana.


Lue lisää


Ketsuroitten konsertti

Vokaaliyhtye Ketsurat esiintyi kuusihenkisellä kokoonpanolla Floorankentän konsertissa keskiviikkona 14.10.2009.  Konsertti koostui pääasiassa kansanlauluista ympäri maailmaa.  Vaikka kaukaiset kulttuurit ovat toisilleen vieraita, on musiikki yhdistävä tekijä.  Ovatpa kansanlaulut sitten mistä päin tahansa, tunne-elämän kirjo on aina esillä: ihastuminen, rakastuminen, sydänsurut.  Yhtyeellä oli tulkinnan tukena useita perinnesoittimia, niin ikään ne ovat eri puolilta ympäri maailmaa.  Suomalaista kansanmusiikkiperinnettä edusti "Yksi ruusu on kasvanut laaksossa" persoonallisena Ketsuroitten tulkintana.


Lue lisää


Jemina toi terveiset Italiasta 8.10.

Yksitoistavuotias voimistelijatyttö Jemina toi lokakuun vuosikokoukseemme 8.10. kiittävät terveiset kesäleiriltä Italiasta.  Yhdessä italialaisen valmentajansa Elisa Galerin kanssa hän samalla esitteli kuvagalleriaansa.  Iloksemme Jemina esitti keskilattialla voimistelijantaitojaan meille kokoukseen osallistuneille.  Jemina oli Italiassa Bresciassa viime kesänä leijonien stipendiaattina.  Matkan toteutti Jeminan voimisteluseura Kieppi ry.


Lue lisää


Floorankenttä Pasilan toritapahtumassa

Floorankenttä oli näyttävästi mukana Pasilan toritapahtumassa Maistraatintorilla lauantaina 19.9.  Meillä oli siellä oma teltta. Esillä oli  mm. taidetta sekä konserttilippuja ja muuta aktiviteettituotteita oli myytävänä.  Klubiamme ja laajemminkin leijonatoimintaa esitteli kuusi klubin jäsentä, Miikka, Simo, Kari, JaakkoMatti O-K ja presidentti Olli.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin