Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Ensi kauden kv-presidentti kauden päätöskokouksesssa Suomenlinnassa

LCI:n ensi kauden presidenttipari Wayne ja Linda Madden osallistui Floorankentän kevätkauden päätöskokoukseen 10.5. Suomenlinnassa.  Kunniavieraat saivat ensimmäistä kertaa elämässään nähdä ja todistaa, kuinka arvokkaasti Arne Ritari -kilta ottaa jäsenensä, miekalla lyöden tai ainakin kevyesti hipaisten.  Tällä kerralla kunnia kohdistui klubimme aktiiviseen jäseneen, entiseen piirisihteeriin Raimo Paapaan.

 

Entisellä kansainvälisellä johtajalla Harri Ala-Kuljulla oli kunniatehtävänä ritariksilyönti, avustajinaan presidentti Simo Pääkkönen ja seremoniamestari Kyösti Pyysalo.  Vasta miekka kädessään Harri julkisti ritariksi lyötävän nimen.  Ritariksilyönti tapahtui N-piirin ihkauudella miekalla. 

 

Kauden päätöskokous pidettiin historiallisessa Suomenlinnan Päällystökerhon ravintolassa.  Raimon lisäksi kunnianosoituksen kohteena olivat myös lion Olli ja lady Ritva Tiainen, Savonlinnaan muuttanut aktiivinen lion/lady -periskunta. Lions-liitto oli myöntänyt Ollille yhden ruusukkeen ansiomerkin ja Ritvalle samanarvoisen lady-ansiomerkin. 

 

Presidentin myöntämistä huomionosoituksista arvoikkain on leijonapatsas.  Sen saajaksi ja siten vuoden leijonaksi presidentti oli valinnut tunnollisen sihteerin Sakari Väänäsen.  Leijonapatsas on vuosittain jaettava kiertopalkinto, nimikaiverruksineen.

 

Juhlavassa kokouksessa esittäytyi myös jäsenkandidaatti Kalle Ahola, suomeksi ja englanniksi.  Jäseneksiottomuodollisuudet siirtyvät alkusyksyyn, mutta jäsentoimikunnan puheenjohtaja Jaakko Koskinen ilmaisi toimikuntansa myönteisen kannan jo Suomenlinnan kokouksessa.  Ja kun kv-varapresidentti kiinnitti Kallen takinliepeeseen tämän vuoden kv-presidentin Wing-Kun Tamin pinssin, kukaan ei voi epäillä uuden jäsenen valintaa syksyn ensimmäisessä kokouksessa. - Kallelle leijona-aate on perua lapsuudenkodista. 

 

Kansainväliset vieraat tulivat Suomeen torstaina iltapäivällä ja Suomenvieralu alkoi Floorankentän juhlavalla kokouksella.   Perjantaina oli leiijonatapaamisten lisäksi ylipormestari Jussi Pajusen tapaaminen Helsingin kaupungintalolla.  Perjantaina illalla matka jatkui A-piiriin, Turkuun ja Ahvenanmaalle.  Seuraavana kohteena on Ruotsi ja siellä Tukholma.

 

Floorankentän illan tunnelmapaloista osa löytyy kuvagalleriasta.

 

Antti ja Jatta Tuomikoski


Kaikki valmiina vieraitten tulla.  Presidentti Simo Pääkkönen ja lady Raija Suikkonen.
Kaikki valmiina vieraitten tulla. Presidentti Sim...
Presidentti Simo Pääkkönen ojensi kukkaset heti laivarannassa kunniavieraitten puolisoille, Linda Maddenille ja Sirkku Ala-Kuljulle.  Taustalla myhäilee kv-varapresidentti Wayne Madden.
Presidentti Simo Pääkkönen ojensi kukkaset heti la...
Vieraat saapuivat Suomenlinnaan aurinkoisessa säässä. Vas. Raija Suikkonen ja Simo Pääkkönen, Wayne ja Linda Madden sekä Harri ja Sirkku Ala-Kulju.
Vieraat saapuivat Suomenlinnaan aurinkoisessa sääs...

Presidentti Simo Pääkkönen toivotti kunniavieraat sekä jäsenet leideineen tervetulleeksi kauden juhlavaan päätöskokoukseen.
Presidentti Simo Pääkkönen toivotti kunniavieraat...
Seremoniamestari Kyösti Pyysalo antoi Suomenlinnan historiallisen ravintolan esittelyn Päällystökerhon toiminnanjohtajalle Jorma Laaksolle.
Seremoniamestari Kyösti Pyysalo antoi Suomenlinnan...
Tuoreimpia matkakuulumisia kv-varapresidentti Maddenilta saivat lähimpänä istuneet Ritva ja Olli Tiainen sekä Hannu Salo.
Tuoreimpia matkakuulumisia kv-varapresidentti Madd...

Pöydän toisessa nurkkauksessa keskustelivat varapresidentin puolison Linda Maddenin kanssa Raimo Paappa ja Kauko Palvalin sekä pöydän toisella puolella olleet avec´it Eeva Varsila ja Raija Ilmarinen.
Pöydän toisessa nurkkauksessa keskustelivat varapr...
Presidentti Simo Pääkkönen nimitti vuoden leijonaksi ja leijonapatsaan haltijaksi yhdeksi vuodeksi sihteeri Sakari Väänäsen.
Presidentti Simo Pääkkönen nimitti vuoden leijonak...
Presidentti Simo Pääkkönen luovutti Liiton myöntämät ansiomerkit Olli ja Ritva Tiaiselle.  Ollille yhden ruusukkeen ansiomerkki ja Ritvalle lady-ansiomerkki.
Presidentti Simo Pääkkönen luovutti Liiton myöntäm...

PID Harri Ala-Kulju löi Lions-ritariksi Raimo Paapan.
PID Harri Ala-Kulju löi Lions-ritariksi Raimo Paap...
Seremonian jälkeen potretti: PID Harri Ala-Kulju, Lions-ritari Raimo Paappa, presidentti Simo Pääkkönen ja seremoniamestari Kyösti Pyysalo.
Seremonian jälkeen potretti: PID Harri Ala-Kulju,...
Lions-ritari Raimo kunniatauluineen.
Lions-ritari Raimo kunniatauluineen.

Kv-varapresidentti Madden antoi tukensa jäsenehdokas Kalle Aholalle antamalla hänelle kauden 2011-2012 kv-presidentin pinssin.
Kv-varapresidentti Madden antoi tukensa jäsenehdok...
Rouva fortunana toimi lion Linda Madden, suoraan Indianasta USA:sta.
Rouva fortunana toimi lion Linda Madden, suoraan I...
Ensi kauden 2012-2013 leijonapresidentit kohtasivat.  Maailmanlaajuisen LCI:n presidentti Wayne Madden ja LC Floorankentän presidentti Mikko Liski.
Ensi kauden 2012-2013 leijonapresidentit kohtasiva...

Presidentti Simo Pääkkönen luovutti Floorankentän standaarin varapresidentti Wayne Maddenille ja puolisolle Linda Maddenille Suomenlinnan opaskirjasen.
Presidentti Simo Pääkkönen luovutti Floorankentän...
Floorankentän standaari on luovutettu PID Harri Ala-Kuljulle ja Suomenlinnan opaskirjanen Sirkku Ala-Kuljulle. Oik. presidentti Simo Pääkkönen ja vas. seremoniamestari Kyösti Pyysalo.
Floorankentän standaari on luovutettu PID Harri Al...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin