Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Huomioliivejä Kivelän päiväkodille

Klubimme on lahjoittanut Päiväkoti Kivelälle huomioliivit. Lahjoituksen kävi luovuttamassa klubimme koko presidenttitroikka: presidentti Simo Pääkkönen, I varapresidentti Mikko Liski ja II varapresidentti Sakari Hannula.

 

Klubimme vieraili 17.1.2012 Päiväkoti Kivelässä, joka sijaitsee Kivelän sairaalan tiloissa Töölössä. Päiväkoti on aloittanut toimintansa lokakuussa 2011, ja päiväkodissa on tällä hetkellä noin 60 lasta, jotka ovat iältään pääosin 1-3 vuotiaita. 

 
Turvallisen hoitopäivän takaamiseksi klubimme lahjoitti päiväkodille 60 kpl huomioliivejä, jotka näin kaamosaikaan tulivatkin todella tarpeelliseen käyttöön. Lapset ulkoilevat päivittäin läheisessä Topeliuksen puistossa, joka on vilkasliikenteisten teiden ympäröimä, ja myös kirjastomatkoilla ja muilla päiväkodin retkillä pienokaiset erottuvat nyt entistä paremmin.
 
Luovutuspuheessaan presidenttimme Simo Pääkkönen korosti LC Floorankentän pitkäaikaista työtä veteraanien, vanhusten ja viimeaikoina erityisesti lasten hyväksi. "Liivit tulivat todelliseen tarpeeseen. Päiväkodin arjessa lasten turvallisuudella on aina korostettu merkitys, ja tällaiset lahjoitukset lisäävät sitä entisestään", totesi päiväkodin puolesta liivit vastaanottanut päiväkodinjohtaja Minna Räisänen.
 
Teksti: Mikko Liski
Kuvat: Sakari Hannula
 

Turvaliivejä soviteltiin heti.
Turvaliivejä soviteltiin heti.
Ryhmäkuvassa myös lahjoituksen luovuttajat, presidentti Simo Pääkkönen ja varapresidentti Mikko Liski.
Ryhmäkuvassa myös lahjoituksen luovuttajat, presid...
Lahjoituksemme on myös Helsingin Uutisten verkkosivujen kumppanuusosiossa. Floorankentän vastuuhenkilö niillä sivuilla on Sakari Hannula ja tämä oli ensimmäinen juttu Floorankentän aktiviteetista Helsingin Uutisten kumppanuussivuilla.
Lahjoituksemme on myös Helsingin Uutisten verkkosi...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin