Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Stipendit kouluille

Perinteiseen tapaan Floorankenttä on toimittanut stipendirahat kouluille.  Klubin edustajina olivat II varapresidentti Sakari Hannula ja Kyösti Pyysalo.

 

Ensimmäinen paikka oli Eläintarhan ala-aste, jonne menimme sovittuun aikaan torstaina kello 11.00.
Rehtori Leena Andonov otti maidät ystävällisesti vastaan katetun kahvipöydän äärellä.  Keskustelimme koulun tämän hetkisistä ajankohtaisista aiheista.  

 

Koulussa on tänä keväänä ollut esillä ranskalainen kulttuuri. Oppilaat ovat olleet tosi innoissaan.  Koululla on ystävyyskoulu Ranskassa, Jules Ferry´s school, Briouden pikkukaupungissa (noin 7000 asukasta) keskisessä Etelä-Ranskassa Auvergnen alueella.

Seuraava tapaaminen oli Länsi-Pasilan ala-asteen rehtorin, Susanna Kantasen kanssa.  Vastaaanotto oli myös todella ystävällinen, tosin onneksi ilman kahvia (nyt ymmärrän pappien lihomisen, jos on kolmet häät, hautajaiset ja parit ristiäiset samana päivänä).

Puoli yhdeltä iltapäivällä tavattiin Arabian peruskoulun rehtori Mari Suokas-Laaksonen.  Myös Arabian peruskoulu otti meidät tosi ystävällisesti vastaan. Koulun rehtori ei ollut vielä saanut tietoa tulostamme, joten pääsimme hieman yllättämään hänet. Tulomme ajankohta oli jäänyt koulusihteerin tietoon.

Kaikkien koulujen rehtorit olivat kovasti otettuja meidän käynnistämme.  Toivoivat kaikki yhteistyömme jatkuvan.

 

Arabian peruskoulu käsittää kaikki peruskoulun luokat (1 - 9), Länsi-Pasilan ala-asteella ovat luokat 1 - 4 ja Eläintarhan ala-asteella luokat 1 - 6.

Teksti Kyösti Pyysalo

Kuvat Sakari Hannula


Kyösti Pyysalo ojensi ensimmäisen stipendikuoren Eläintarhan ala-asteen rehtorille Leena Andonoville.
Kyösti Pyysalo ojensi ensimmäisen stipendikuoren E...
Stipendiraha Länsi-Pasilan ala-asteen rentorille Susanna Kantaselle.
Stipendiraha Länsi-Pasilan ala-asteen rentorille S...
Ja kolmanneksi kirjekuori Arabian peruskoulun rehtorille Mari Suokas-Laaksoselle.  Floorankentän stipendit tullaan luovuttamaan kunkin koulun kevätkauden päätösjuhlassa ja stipendien saajista päättää opettajakunta.
Ja kolmanneksi kirjekuori Arabian peruskoulun reht...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin