Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Kausi 2012-2013

Hyvää kesää 2013!

Hyvää kesää kaikille.  Aktiivinen toiminta alkaa taas elo/syyskuun vaihteessa.


Lue lisää


Täysi edustus Liiton vuosikokouksessa

Floorankentältä oli Liiton vuosikokouksessa Vierumäellä 7.-8.6.2013 täysi edustus, neljä virallista edustajaa. Varsinaisena kokouspäivänä lauantaina oli kaunis kesäinen sää.  Valmistelupäivää perjantaita varjosti pitkäkestoinen voimakas ukkonen katkaisten muutaman kerran kokouspaikalta sähkötkin.


Lue lisää


Teijon kansallispuiston pitkospuilla

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna olimme ystävyysklubimme Kiikalan vieraana. Pääkohde oli Perniössä Teijon kansallispuisto postikorttimaisemineen.  Parin kilometrin levyinen suo ylitettiin pitkospuita myöten, kahteen kertaan.  Myöhässä ollut kevät oli ottanut loppukirin.  Herännyt luonto oli kauneimmillaan.


Lue lisää


Kouluille stipendit

Toukokuun loppupuolella Floorankenttä on perinteisesti vienyt stipdendirahat kouluille, ja niin tapahtui myös tänä vuonna.


Lue lisää


Kauden päätösristeily Helsingin saaristossa

Kauden päätösillallinen nautittiin 7.5.2013 risteillen Helsingin saaristossa.  Upea sää ja Rojal Linen maittava noutopöytä antoivat sille miellyttävät puitteet.  Avec-tilaisuudessa oli osanottajia yli 20.


Lue lisää


Äitienpäiväruusut Floorankentän johdolla

Leijonien äitienpäiväruusut ojennettiin Floorankentän johdolla Hoitokoti Päiväkummussa.  Tilaisuuden hemmottelu- ja ohjelmaosuuden jälkeen pidettiin äitienpäivän tanssiaiset.  Kavaljeereina olivat floorankenttäläiset N-piirin tulevalla johdolla vahvistettuna.


Lue lisää


Vierailujen ilta

Huhtikuun klubikokous 2.4.2013 oli vierailujen ilta.  Vieraita oli Loviisan klubista ja Leoista sekä SAK:sta.  Vierailuista huolimatta klubin sisäisetkin asiat ehdittiin hoitaa.  Valittiin mm. ensi vuoden hallitus.


Lue lisää


Meri-Sibbon vieraana

N-piirin SuurPNAT:issa 26.9.2012 lanseerattiin Klubitreffit, ja jokaiselle klubille arvottiin N-piiristä klubi, joka tuli kutsua vierailulle. LC Sipoo/Meri-Sibbo sai treffiklubikseen meidät.


Lue lisää


Klubiesitelmä sotaoperaatioista pohjoisella rintamalla 1941-44

Presidenttimme Mikko Liski piti klubiesitelmän viime syyskuussa vetämänsä sotahistoriallisen matkan pohjalta.  Esitelmä käsitteli suomalais-saksalaisia sotaoperaatioita pohjoisella rintamalla 1941-44.


Lue lisää


Sukellusoppitunti kuvernöörivierailulla

Tammikuun klubikokouksessa oli sukellusoppitunti, aivan kuin tilauksesta kuvernöörivierailua ajatellen.  Tämän vuoden kuvernööri Jukka Kärkkäinenhän on tunnettu geokätköilystä ja veneilystä sekä huimista hyppy- ja riipputempauksistaan.  Vedenalainen maailmakaan ei hänelle ole vierasta.


Lue lisää


Kunniakäynnillä sankarihaudoilla

Floorankenttä osallistui jälleen 12.1.2013 kunniakäynnille Hietaniemen sankarihaudoilla. Klubimme lippu oli näyttävästi lippulinnassa.


Lue lisää


Pikkujouluristeilyllä Tallinnassa

LC Helsinki/Floorankenttä teki pikkujouluristeilynsä ohessa retken Viron merimuseoon kuuluvaan tänä vuonna avattuun Lentosatama-erillismuseoon Lennusadam.  Museo oli rakennettu entiseen kolmen hangaarin kokonaisuuteen, joissa aikoinaan oli sijoitettuina vesilentokoneita.  Hangaarikokonaisuus on kooltaan 50x105 metriä ja se valmistui 1917.


Lue lisää


Rauhanjulistekilpailu

Tänä vuonna rauhanjulistekilpailun teemana oli "Kuvittelen Rauhan".  Floorankentän sponsoroimana kilpailuun osallistui jälleen Eläintarhan ala-asteen viides luokka.  Opettajakunta oli valinnut niistä neljä parasta.  Näistä Quaasim Husseinin työ lähetettiin piirin kilpailuun.


Lue lisää


Kirkkosali aivan täysi

Temppeliaukion kirkon kirkkosali oli aivan täysi, kun Floorankenttä järjesti joulunaluskonserttinsa 25.11.2012.  Kuorona jälleen upeasti laulanut Helsingin Laulu johtajanaan Hanna Remes. - Myös sää suosi konsertti-iltaa ja se palkittiin ehkä suurimmalla ovimyynnillä kuin koskaan.


Lue lisää


Ystävyysklubin kanssa jääkiekkoa katsomassa

Perinteisesti klubimme myöhäissyksyn ohjelmaan on kuulunut ystävyysklubimme LC Kiikalan vierailu. Tällä kerralla vieraidemme toivomus päästä katsomaan oman suosikkinsa TPS:n vieraspeliä oli otettu huomioon. Niinpä marraskuun 17. päivän iltapäivällä kiipesimme Helsingin jäähallin loppuunmyytyyn katsomoon yhdessä vieraidemme kanssa HIFK-TPS ottelua katsomaan. - Jälkipelit pelattiin Ravintola Messeniuksessa. Ystävyysvierailun tapahtumiin  osallistui yksitoista henkilöä Kiikalasta ja yhdeksän plus yksi Floorankentästä.


Lue lisää


Floorankentän standaari Nyyrikille

Floorankentän standaari on myönnetty ravintola Nyyrikille.  Se on osoitus siitä, että klubi on ollut tyytyväinen saamaansa palveluun, ruuan tasoon ja kokoustilojen viihtyvyyteen, niin tänä syksynä kuin vuosien saatossa eri tilaisuuksia järjestettäessä.


Lue lisää


Arpajaisissa Onni ja Onnetar

Floorankentälle tulleiden arpojen noston aloittivat Onni ja Onnetar.  Nimittäin klubin presidentin Mikko Liskin lapset Akseli ja Lotta nostivat ensimmäiset, isänsä ostamat arvat.


Lue lisää


Tervetuloa odotettuun joulukonserttiimme 25.11. klo 19.00

Tervetuloa odotettuun joulukonserttiimme "Kohti Joulua" 25.11.2012 klo 19.00 Temppeliaukion kirkkoon. Kuorona Helsingin Laulu johtajanaan Hanna Remes.


Lue lisää


Nenäpäiväkeräys

Klubimme osallistui Ylen Hyvä -säätiön ja eri kansalaisjärjestöjen toteuttamaan Nenäpäivään kahdella keräystempauksella.  Kahtena lauantaina 20.10. ja 10.11.2012 olimme keräyslippainemme Arabianrannan ostoskeskuksessa. Television kuusituntinen Nenäpäivä-lähetys oli 9.11.


Lue lisää


Nyyrikki katsastettavana

Klubimme joutuu etsimään uuden kokouspaikan, sillä pitkäaikainen yhteistyö ravintola Martinan / van Goghin kanssa päättyy Martinan lopetettua Pasilan ravintolansa. Syyskauden loppu päätettiin kokeilla leijonille tuttua ravintolaa, Nyyrikkiä.  Ainakin ensimmäisellä kerralla lokakuun klubikokouksessa kokeilu oli onnistunut. 


Lue lisää


Kuvernöörin toive: Ystävyysvierailu LC Loviisasta ja LC Sipoo/Meri-Sibboon

N-piirin kuvernööri Jukka Kärkkäinen toivoo, että klubit jalkautuisivat vieraisille toistensa luo.  Floorankentän toivotaan järjestävän vierailun LC Loviisalle.  Floorankentälle esitys on mieluisa, onhan LC Loviisa piirin vanhin klubi ja yksi piirin suurimpia. Ja maantieteellistä etäisyyttäkin on mukavasti.  Vain Lapinjärven klubien kotipaikka on kauempana Pasilasta kuin Loviisa.


Lue lisää


Merkittävä silmälasilahjoitus - Kokousaika ja -paikka muuttuvat

Floorankenttä sai merkittävän silmälasilahjoituksen edelleen Sri Lankaan toimitettavaksi. 


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin