Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Kausi 2014-2015

HYVÄÄ KESÄÄ

Floorankenttä toivottaa hyvää kesää.  Toimintamme alkaa jälleen syyskuun alussa.


Lue lisää


Liiton viestintä Floorankentän johtoon

Suomen Lions-liiton viestintä siirtyi Sotkamon kokouksessa 12.6.2015 täydellisesti LC Floorankentän johtoon.  Nimittäin Liiton vuosikokouksen alla pidetyssä kuvernöörineuvoston kokouksessa vt. viestintäjohtajaksi valittiin Raimo Paappa ja Lion-lehden toimitusneuvoston puheenjohtajaksi valittiin edelleen Antti Tuomikoski.


Lue lisää


Kiikalassa jäljitettiin sodanaikaisen pommikoneen jäänteitä

Toukokuun lopulla 2015 Floorankentän jäseniä kävi tutustumassa Kiikalan Rekijoella sinne talvisodan aikana pudotetun pommikoneen putoamispaikkaan.  Pudottamispäivä on todennäköisesti ollut 2.3.1940. Tutustumismatkalla pääoppaana oli LC Kiikalan presidentti Kalle Lehtinen.


Lue lisää


Floorankentälle Päämajan Excellence-palkinto

Kevään viimeisessä kokouksessa toukokuussa julkistettiin edellisen kauden 2013-2014 tärkeimmät huomionosoitukset.  Päämaja oli myöntänyt Floorankentälle "Club Excellence Awardin". Se on lippunauhaan kiinnitettävä award ja sen ensimmäinen julkinen esittäytyminen on Sotkamon vuosikokouksessa Vuokatissa kesäkuun toisena viikonloppuna.


Lue lisää


Mannerheimin museolla toukokuussa

Vierailimme toukokuussa 2015 Mannerheimin museolla Helsingin Kaivopuistossa. Talo oli Mennerheimin kotina vuodesta 1924 lähtien aina hänen kuolemaansa 1951 saakka. Talo muutettiin Mannerheim-museoksi heti marsalkan kuolinvuonna. Vuonna 1957 Mannerheim-säätiö osti kiinteistön Karl Fazerilta, jonka vuokralaisena Mannerheim oli talossa asunut.


Lue lisää


Lahjoituksia Iiris-keskuksen kuntoutuspihaan

Lions-liiton N-piiri on hankkinut Näkövammaisten Keskusliiton kuntoutuspihaan laitteita jälleen tällä kaudella. Maanantaina 11.5.2015 oli lahjoituspäivä. Silloin luovutettiin mm. norsupyörä, jonka hankkimiseen Floorankenttä on taloudellisesti osallistunut, ja trampoliini.


Lue lisää


Onnittelut äideille!

Floorankentä esitti äitienpäiväonnittelunsa hoitokoti Päiväkummussa Pasillassa keskiviikkona 6.5.2015.  LC Malmittaret järjesti siellä hemmottelupäivän ja tilaisuuden päätteeksi olleisiin tanssiaisiin oli kutsuttu kavaljeereiksi Floorankentän leijonia vahvistettuna N-piirin tulevalla ja entisillä kuvernööreillä.


Lue lisää


Vierailulla Meri-Sibbon vaalikokouksessa

Floorankenttä ja LC Sipoo/Meri-Sibbo ovat vierailleet säännöllisesti toisten luona vuoden 2012 klubitreffeistä lähtien. Tällä kertaa floorankenttäläiset vierailivat merisipoolaisten kuukausikokouksessa Leipomokahvila N'avettassa Västerskogissa.


Lue lisää


Pro Humano vierailulla helmikuussa

Piirimme yksi pienimmistä mutta aktiivisimmista klubeista - LC Helsinki Pro Humano - vieraili helmikuun klubikokouksessamme 3.2.2015. Meille jäi vierailusta paljon opittavaa, mm. mitä voidaan tehdä Lions Questissa, mitä kummilapsi-toiminnassa. Vierailijoitten presidentti Sinikka Nikkanen pesi meidät jopa tietokilpailussa.


Lue lisää


Kunniakäynnillä sankarihaudoilla

Kymmenen floorankenttäläistä osallistui 10.1.2015 kunniakäynnille Hietaniemen sankarihaudoille. Ryhmä oli kunniakäynnin yksi suurimmista. Floorankentän lippua kantoi varapresidentti Kari Kammonen, piirin lipun kantaminen oli uskottu Floorankentän Kyösti Pyysalolle.


Lue lisää


Tunnelmallisia joululauluja Temppeliaukion kirkossa

Pääpaino tämänvuotisessa Floorankentän ja Helsingin Laulun yhteisessä adventtikonsertissa Temppeliaukion kirkossa oli tunnelmallisissa suomalaisissa joululauluissa. Kuoron johtajan Hanna Remeksen lauluvalinnat olivat selvästi yleisön mieleen. Yhteinen adventtikonsertti oli järjestyksessään kuudestoista, jälleen täydelle kirkkosalille.


Lue lisää


Sotaveteraanien johtaja ja Komeetat vieraina marraskuussa

Marraskuun klubikokouksessa 4.11.2014 oli kymmenen vierasta: treffiklubi Vantaa Komeettojen edustajat sekä Suomen Sotaveteraaniliitto ry:n toiminnanjohtaja Markku Seppä.


Lue lisää


Floorankentän lipastuotto1.192,35 € Nenäpäiväkampanjaan

Floorankentän lipaskeräys tuotti Nenäpäiväkampanjaan 1.192,35 €. Keräyspartio miehitti lippaineen Arabian ostoskeskuksen kahteen kertaan, ensiksi perjantaina 31.10. ja sitten lauantaina 8.11.2014. 


Lue lisää


Rehtori Andonovin lähtiäiskahvit

Floorankentän pitkäaikaisimman yhteistyökoulun, Eläintarhan ala-asteen rehtori Leena Andonov tarjosi klubimme edustajille kakkukahvit 27.10.2014 kaksinkertaisesta syystä. Nimittäin tohtori Andonov siirtyy töihin Helsingin yliopistoon ja hän sai samalla käynnillä ojentaa rauhanjulistekilpailun parhaat työt Floorankentän raadin arvioitavaksi.  Rehtori Andonovin johtama koulu on osallistunut rauhanjulistekilpailuun toistakymmentä vuotta.


Lue lisää


Kausi alkoi varapiirikuvernöörin vierailulla

Kauden ensimmäiseen kokoukseen saimme vieraaksi toisen varapiirikuvernöörin Aarne Kiviojan. Puheessa luotiin leijonahenkeä ja kalentereihin kirjattiin piirin tärkeimmät tapahtumat. Pitemmän aikajakson suurimpia tavoitteita ovat lähivuosien Punainen Sulka ja Lions-organisaation 100-vuotismerkkivuosi 2017. 


Lue lisää


Kausi aloitettiin lahjoituksella Iiris-keskuksen kuntoutuslaitteisiin 

Syyskauden ensimmäisessä kokouksessaan 26.8.2014 Floorankentän hallitus päätti osallistua Iiris-keskuksen kuntoutuspihan leikki- ja kuntoutuslaitteiden hankintaan.  Iiris-keskus on Näkövammaisten Keskusliiton päätoimipaikka Helsingin Itäkeskuksessa.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin