Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Kausi 2015-2016

Floorankentän edustus piirin ja liiton kokouksissa

Kuvakooste floorankenttäläisistä N-piirin ja Suomen Lions-liiton kokouksissa kaudella 2015-2016.


Lue lisää


Floorankentän toinen lapinmatka tehtiin Lemmenjoelle

Floorankentän toinen Lapinmatka suuntautui Kittilän kautta Lemmenjoelle 9.-13.6.2016.  Menomatkalla Levitunturilla Kittilän Sirkassa poikettiin tulevan kauden presidentin Timo Rantasen Lapinmajalle.  Seuraavana päivänä matka jatkui varsinaiseen matkakohteeseemme Lemmenjoelle, kullankaivuuseen Ahkuntuvalla majoittuen.


Lue lisää


Helsingin Laulun 65-vuotisjuhlakonsertti

Tärkeimmän yhteistyökumppanimme - Helsingin Laulun - 65-vuotisjuhlakonsertti pidettiin Karjalatalolla toukokuussa 13.5.2016.  Kuoronjohtaja ja kuoron taiteellinen johtaja Hanna Remes lupaa, että juhlavuosi tulee näkymään pitkin vuotta, erityisesti jouluajan ohjelmistossa. 


Lue lisää


LC Kiikalan kanssa golf-kisa

Toukokuun lopulla LC Kiikalan ystävyysklubivierailun kohteina olivat Wiurilan kartano ja Salo Golfin kenttä.  Pääasia oli ystävyysklubien tapaaminen.  Ohjelmaan kuului klubienvälinen golf-kisa lauantaina 21.5.2016.  Kilpailun voitti Kiikalan Ari-Pekka Viljamaa.  Lämmittelykierrokseksi järjestetyn puttauskisan perjantai-iltana 20.5.2016 voitti Floorankentän Mikko Liski. 


Lue lisää


Floorankentän stipendien luovutus 2016

Lions Club Helsinki Floorankentän presidentti Kari Kammonen luovutti klubin stipendilahjoitukset Eläintarhan ja Länsi-Pasilan ala-asteen kouluille sekä Arabian peruskoululle. Eläintarhan koulun puolesta lahjoituksen otti 25.5.2016 vastaan rehtori Maria Uutaniemi ja seuraavana päivänä Länsi-Pasilan koulun puolesta apulaisrehtori Laura Leogrande. Arabian peruskoulun puolesta lahjoituksen otti vastaan 30.5. apulaisrehtori Marjo Virolainen.


Lue lisää


Apua lapsiperheille

Floorankenttä järjesti ensimmäistä kertaa Auta Lasta, Auta Perhettä -aktiviteetin lauantaina 14.5.2016. Paikkana oli tuttu Arabian kauppakeskus, jossa floorankenttäläiset ovat jo monena vuotena suorittaneet Nenäpäiväkeräyksensä. Apuun pyysimme, ja iloksemme saimme, LC Hki/Pro Humanon.


Lue lisää


Floorankenttäläiset muistivat äitejä

Floorankenttä oli mukana kaksissa äitienpäiväjuhlissa.  Toisen juhlan järjesti LC Helsinki / Malmittaret Paloheinän uudessa Hoitokoti Päiväkummussa.  Toisen järjesti LC Helsinki / Park Puistolan vanhainkodissa.


Lue lisää


Haudanvakavaa asiaa

Klubimme sai tämän uutisen kirjoittajan kutsumana esitelmöitsijäksi Eero Honkasen, hautausalan yrittäjän jo kolmannessa polvessa.


Lue lisää


Mielenkiintoisesti luovasta suunnitteluprosessista

Aleksei Dernjatin vieraili pyynnöstämme klubilla ja piti mielenkiintoisen esitelmän luovan suunnittelun prosessista. Aleksei on koulutukseltaan sisustusarkkitehti ja hän on opiskellut aikoinaan saman verran graafista suunnittelua. Hän on toiminut alalla reilut parikymmentä vuotta ja työskentelee monen tyyppisten tila-, muotoilu ja brandihaasteiden parissa.


Lue lisää


Kun piano soi

Lions Club Helsinki Floorankenttä sai tilaisuuden vierailla 2.2.2016 Steinway Piano Galleryssa Helsingissä. Klubilaisilla oli mukana ystävänä ja klubin omana pianistina Arto Huhtanen.


Lue lisää


Eläintarhan ala-asteen koulu osallistui jälleen rauhanjulistekilpailuun

Pitkäaikaisin yhteistyökoulumme Eläintarhan ala-asteen koulu osallistui jälleen syksyllä 2015 rauhanjulistekilpailuun.  Eläintarhan koulun voittaneen kilpailutyön kehystettynä kävi luovuttamassa sen tekijälle klubimme edustajina Matti Pirjetä ja Hannu Salo.  Eläintarhan koulun voittajatyön (yllä) tekijä on Salma Sayid (12v).


Lue lisää


Kunniakäynti Hietaniemen sankarihaudoille jälleen pakkassäässä

LC Floorankenttä osallistui jälleen kunniakäynnille Hietanien sankarihaudoille.  Tällä kerralla käynti tehtiin pakkassäässä lauantaina 9.1.2016.


Lue lisää


Faktoja Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta

Tammikuun 2016 kokoukseen saimme alustajaksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulun rehtorin Teemu Kokon.  Haaga-Helia on suurimpia ja arvostetuimpia ammattikorkeakouluja, opiskelijoita 11.000 ja henkilöstöä 630. Edustettuna on tekniikkaa ja terveydenhuoltoa / sosiaalialoja lukuun ottamatta periaatteessa kaikki muut koulutusalat.


Lue lisää


Pikkujoulu keilahallilla

Klubimmme vietti pikkujoulua keilailun merkeissä Ruusulan keilahallissa. Keilakisan ylivoimainen voittaja oli klubimme presidentti Kari Kammonen.


Lue lisää


Levynjulkistuskonsertti

Neljä klubilaista tarttui tilaisuuteen, kun Southpaw Steel'n'Twang -yhtye julkisti toisen CD:nsä. Levyn tuottajana toimi tuotantoyhtiö Bafe´s Factory, jonka taustalla ovat klubimme ystävät Jyri ja Aija Lehtonen.


Lue lisää


Adventtikonsertti vei muistot "lapsuuden jouluihin"

Floorankentän adventtikonsertti järjestettiin 29.11.2015.  Kyseessä oli seitsemästoista kerta. Tällä kertaa arviot konsertin onnistumisesta otettiin Facebookista:


Lue lisää


Kuvernöörivierailu Nyyrikissä

Piirikuvernööri Veikko Teerioja vieraili Floorankentän joulukuun kokouksessa 1.12.2015 Nyyrikissä. Puheessaan hän lämmitteli tunnelmaa, kehui johtamaansa piiriä kuten myös klubiamme. Kehui klubiamme niin paljon kunnes oli valmis avaamaan kolehtihaavinsa: kolmen sadan lahjoitukselle olisi käyttöä Iiris-keskuksessa esim. voimistelutelineen hankintaan.


Lue lisää


Tietoisku sijoittamisesta ja Olympiastadionin remontista

Marraskuun klubikokouksessa saimme tietoiskun sekä sijoittamisesta että Olympiastadionin remontista. Kokoonnuimme Elina Pankkiiriliikkeen pääkontorissa Helsingissä.  Alustajina olivat pankkiriliikkeen toimitusjohtaja Pertti Wuotila ja Urheilumuseosäätiön toimitusjohtaja Pekka Honkanen.


Lue lisää


Nenäpäiväkeräys Arabian kauppakeskuksessa

Floorankentän Nenäpäiväkeräys toteutettiin perjantaina ja lauantaina 6.-7.11.2015 Arabian kauppakeskuksessa.  Kahden päivän tulos oli yhteensä 1 200,82 €.  Tulos oli aika tarkasti 1 % Leijonien tuloksesta, sillä Lions-liiton klubien yhteinen valtakunnallinen tulos oli 125.000 €.


Lue lisää


Klubiesitelmä taistelupaikoilla käynnistä

Floorankentän veljet osallistuivat jälleen klubimme jäsenen Mikko Liskin järjestämälle sotahistorian retkelle syksyn aikana. Tänä vuonna retken aiheena oli Talvisota 1939-1940, josta Mikko piti esitelmän lokakuun kokouksessamme.


Lue lisää


Klubin kausi alkoi nuorisoarvoilla

Uusi presidentti Kari Kammonen pani ensi töikseen nuorisoarvat myyntiin syyskauden ensimmäisessä kokouksessa.  No, Kari totesi, että osa jäi myytäväksi vielä seuraavassa kokouksessa. Arpajaislain määräysten vuoksi tietty osa myynnistä on käytettävä voittoihin, siksi näissäkin arpajaisissa on paljon voittoja, yhteensä 1000 kpl. Suurimmat voitot ovat auto, Peugeot 208 ja viisi matkaa ensi kesän kansainväliseen vuosikokoukseen Conventioniin Japaniin. Arpajaisten tuotto käytetään nuorisotoimintaan.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin