Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Kun piano soi

Pienoiskonsertin soitti huippuflyygelillä pianisti Arto Huhtanen.

Lions Club Helsinki Floorankenttä sai tilaisuuden vierailla 2.2.2016 Steinway Piano Galleryssa Helsingissä. Klubilaisilla oli mukana ystävänä ja klubin omana pianistina Arto Huhtanen.

 

Klubin toivotti tervetulleeksi Gallerian myyntipäällikkö Hellin Tapionlinna.

 

Lions Club Helsinki Floorankenttä kokoontui klubi-iltaan upeiden pianojen ääreen ja teemana oli pienoispianokonsertti. Gallerian upein flyygeli soi Arto Huhtasen käsissä hienosti.

 

Tilaisuuteen osallistui klubilaisten ja ladyjen lisäksi myös piirikuvernööri DG Veikko Teerioja puolisonsa Tuulan kanssa. Mukana oli myös viime kauden piirikuvernööri IPDG Sini Eloholma ja klubin ystäviä aina Sipoosta saakka. LC Sipoo/Meri-Sibbo on näet yksi LC Helsinki Floorankentän treffiklubeista.

 

Kun klubipresidentti Kari Kammonen avasi tilaisuuden ja toivotti vieraat tervetulleiksi ohjelmalliseen klubi-iltaan, oli tunnelma varsin vapautunut.

 

Arto Huhtanen soitti seitsemän kappaletta, joista viimeinen oli encorena Kimalaisen lento.

 

Teksti: Jaakko Koskinen

Kuvat: Antti ja Jatta Tuomikoski


Tilaisuuden avasi Floorankentän presidentti Kari Kammonen. Pienoiskonserttiin osallistuivat myös piirikuvernööri Veikko Teerioja (oik.) puolisonsa Tuulan kanssa sekä viime kauden kuvernööri Sini Eloholma (vas.).
Tilaisuuden avasi Floorankentän presidentti Kari K...
Antti Tuomikoski luovutti viime kauden kuvernöörille Sini Eloholmalle 250 kuvaisen kuvakoosteen hänen kuvernööritiimikaudestaan 2012-2015. Kuvakoosteen ovat kuvanneet Floorankentän kuvaajat Antti ja Jatta Tuomikoski, Kyösti Pyysalo, Sakari Hannula ja Hannu Salo.  Kuvakooste päättyy kuvaan, jossa presidenttimme Kari Kammonen luovuttaa juhlallisesti Temppeliaukion kirkossa 29.11.2015 adventtikonsertin päätteeksi Floorankentän pöytästandaarin IPDG Eloholmalle kiitokseksi yhteistyöstä klubimme kanssa.
Antti Tuomikoski luovutti viime kauden kuvernööril...
Konsertti-illan päätteeksi presidentti Kari Kammonen ojensi kiitoskukat myyntipäällikkö Hellin Tapionlinnalle.  Kuvaan upotetusta pienkuvasta näkyy, kuinka Tapionlinna eläytyi työnantajansa Steinway Piano Galleryn soittimien esittelyyn.
Konsertti-illan päätteeksi presidentti Kari Kammon...

Tilaisuuden päätyttyä myyntipäällikkö Hellin Tapionlinna, pianisti Arto Huhtanen ja konsertti-illan ideoija, Floorankentän Jaakko Koskinen olivat tyytyväisiä; yhtä tyytyväisiä kuin yleisökin.
Tilaisuuden päätyttyä myyntipäällikkö Hellin Tapio...
Klubin sihteeri Kari Vento toimi illan juontajana.
Klubin sihteeri Kari Vento toimi illan juontajana.
Konsertin päätyttyä myös kaksi floorankenttäläistä uskalsi kokeilla taitojaan Galleryn parhailla flyygeleillä.
Konsertin päätyttyä myös kaksi floorankenttäläistä...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin