Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Kuvernöörivierailu Nyyrikissä

Piirikuvernööri kehui klubiamme, kannusti klubiamme ja lopulta vetosi klubiimme lahjoituksen tekemiseen Iiris-keskukselle. Kuvernööri tiesi keihin vetosi. Klubimme nimi on jo kahdessa Iiris-keskuksen kunniataulussa. Se kertoo arvostuksestamme Näkövammaisten Keskusliiton tärkeälle työlle.Piirikuvernööri Veikko Teerioja vieraili Floorankentän joulukuun kokouksessa 1.12.2015 Nyyrikissä. Puheessaan hän lämmitteli tunnelmaa, kehui johtamaansa piiriä kuten myös klubiamme. Kehui klubiamme niin paljon kunnes oli valmis avaamaan kolehtihaavinsa: kolmen sadan lahjoitukselle olisi käyttöä Iiris-keskuksessa esim. voimistelutelineen hankintaan.

Kuvernööri Veikko oli ilahtunut ehkä keskimääräistä rennommasta kokousotteestamme. Veikko aivan ihmetteli ääneen: "Siis viihdytte täällä, vaikka kyseessä on klubikokous?"

Kuvernööri jakoi myös Chevron-palkinnot. Kaikki eivät olleet paikalla, mutta pitkäaikaisimmista palkinnon saajista todettakoon ensiksi perustajajäsenet Jukka Soisalon-Soininen ja Arto Mattila 25 vuotta. Pekka Laaksonen ja Pertti Huovinen saivat 20-vuotisChevronit; Matti Okolo-Kulak, Jouni Lappalainen ja Ari-Pekka Dag 15-vuotisChevronit.

Kokouksessa todettiin onnistuneet tapahtumat kuten adventtikonsertti ja pikkujoulu keilailun merkeissä sekä mukanaolo klubimme ystävän Jyri Lehtosen järjestämässä levynjulkistustilaisuudessa. Jyrin levy-yhtiö Bafes Factory on tuottanut jo toisen Southpaw Steel & Twangin CD:n. Uusin CD on äänitetty rapakon takana studioissa ja Jyri on kustantanut koko paletin. Mukana olleitten mielestä tästäkin levystä on varmaan tulossa menestys niin Suomessa kuin ulkomailla.

Valmisteltavana oli tulevia tapahtumia, mm. vierailu ystäviemme kanssa flyygelikaupassa 2.2. konsertteineen. Jäsenemme Aleksi Puiston isä järjestää meille 4.3. viininmaistajaiset. Muutakin mukavaa vielä on tiedossa.

Jutun kokosi Antti Tuomikoski Jaakko Koskisen laatimasta pöytäkirjasta ja sivuille toimitetusta kuvakoosteesta
Kuvat: Hannu Salo
 mukanaolo
Kuvernööni Veikko Teerioja ojensi Pertti Huoviselle 20-vuotisChevronin.
Kuvernööni Veikko Teerioja ojensi Pertti Huovisell...
Presidentti Kari Kammonen luovutti kuvernööri Teeriojalle klubimme pöytästandaarin kiitokseksi ja muistoksi vierailusta klubissamme.
Presidentti Kari Kammonen luovutti kuvernööri Teer...
Jaakko Koskinen ja Simo Pääkkönen antoivat Kyösti Pyysalolle kannustukseksi vaativaan tehtävään Punainen Sulka -vastaavana Nalle Puh -solmion.
Jaakko Koskinen ja Simo Pääkkönen antoivat Kyösti...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin