Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Kausi 2017-2018

Aukusti Tuhka talvi- ja jatkosodan kuvaajana

Professori Aukusti Tuhkan tyttärenpoika Jyri Lehtonen kävi klubissamme 3.4.2018 kertomassa isoisästään talvisodassa ja jatkosodassa.  Jyri Lehtosta avusti hänen puolisonsa, valokuvaaja Aija Lehtonen.  


Lue lisää


Tutustuttiin uusittuun Salo IOT Campukseen

Ystävyysklubimme LC Kiikalan kutsumana tutustuimme perjantaina 25.5.2018 Salo IOT Campukseen.  Tilat on uusittu viime vuosien aikana.  Samalla Campus on yhtiöitetty ja Salon kaupunki on nykyään yksi suurimpia osakkeenomistajia.  Edellisen kerran Floorankenttä teki LC Kiikalan johtajamana vierailun niihin samoihin tiloihin lähes parikymmentä vuotta sitten. Silloin se oli Nokian Salon alueen päätoimipaikka.


Lue lisää


Liiton vuosikokouksessa Oulussa

(LC Pakinkylä) kaudeksi 2018-2019.  Kokous tullaan muistamaan äänestyssähläyksestä, sillä sähköinen äänestys osoitti haavoittuvuutensa.  Tekstiviestiäänestyksestä jouduttiin luopumaan ja otettiin käyttöön vanhat perinteiset äänestysliput.


Lue lisää


Hallituksen kokous päättyi vallanvaihtoseremoniaan

LC Floorankentän toimintakauden 2017-2018 hallituksen viimeinen kokous pidettiin 5. kesäkuuta rutiinista poiketen Ravintola Mestaritallin tiloissa Töölössä. Läsnä olivat kahdeksanjäsenisen hallituksen kuusi jäsentä ja kaksi klubiveljeä hallituksen ulkopuolelta.


Lue lisää


Floorankentän stipendit peruskouluille

Lions Club Helsinki Floorankenttä on perinteisesti muistanut alueellaan toimivia peruskouluja lahjoittamalla varoja oppilaille jaettaviin stipendeihin. Koulut saavat itse päättää stipendien jakoperusteista, mutta stipendien saajat ilmoitetaan lahjoittajalle. 


Lue lisää


Auta lasta - Auta perhettä. Kuusi ostoskärryllistä lahjoituksia lapsiperheille. 

Keräyksen Arabian kauppakeskuksessa järjestivät 5.5.2018 yhdessä klubimme Lions Club Helsinki/Floorankenttä ja Lions Club Helsinki/Pro Humano.


Lue lisää


Ruusun päivän tanssiaiset hoivakoti Päiväkummussa 4.5.2018

Vailla pilviharmaan häivää

heräsi aurinko kurkkimaan Ruusun päivää,

ja hoivakoti Päiväkumpuun, Paloheinään,

loi hehkuaan pihan pensaisiin ja valkeaan seinään.


Lue lisää


Kolmen ritarin ilta

Floorankentän kauden 2017-2018 päättäjäisilta 2.5.2018 oli kolmen Lionsritarin ilta.  Jaakko Koskinen on lyöty ritariksi jo kohta 20 vuotta sitten.  Nyt hän sai ylennyksen Pro Ritariksi.  Simo Pääkkönen ja Kari Vento lyötiin nyt ritareiksi.  Seremoniasta vastasi entinen kansainvälinen johtaja Kari Heinänen.


Lue lisää


Sulkaviiri Floorankentän kuvaajalle

Sulkakampanjan 2016-2017 viestintätoimikunta on päättänyt myöntää Sulkaviirin Floorankentän ja N-piirin kuvaajalle Antti Tuomikoskelle kiitokseksi Sulkakampanjan hyväksi tehdystä kuvaustyöstä.  Viirin ojensi Floorankentän helmikuun kokouksessa kampanjan viestintätoimikunnasta Thorleif Johansson.


Lue lisää


Kuningattarien vieraana

LC Floorankenttä teki tammikuun lopulla treffiklubivierailun Loviisaan, LC Loviisa Queen Lovisan vieraaksi.  Presidenttimme Hannu Salon ojentaessa kukkakimppua emäntäklubimme presidentille Tuula Åminnelle hän totesi, ettemme aikaisemmin ole olleetkaan kuningattarien vieraana.


Lue lisää


Floorankenttäläisillä jälleen edustus kunniakäynnillä sankarihautausmaalla

Floorankenttäläisiä oli jälleen B- ja N-piirin järjestämällä kunniakäynnillä Hietaniemen sankarihautausmaalla.  Kunniakäynti saatiin tehdä lähes ihannesäässä. Kuiva sää, pakkasta pari kolme astetta.


Lue lisää


Tuntematonta sotilasta katsomassa Hyvinkäällä

Floorankenttäläisiä kävi tammikuun alussa katsomassa Tuntemattoman sotilaan Hyvinkäällä, oman jäsenemme elokuvateatterissa Julia. Elokuvassakäynnillä olimme siis samalla oman jäsenemme yrityksessä yritysvierailulla.


Lue lisää


Vierailu Tallinnan sotahistoriallisessa museossa

Floorankenttä järjesti tutustumiskäynnin sotahistorialliseen museoon Tallinnassa: Eesti Sõjamuuseum.


Lue lisää


Floorankentän adventtiajan konsertissa Temppeliaukion kirkkosali täynnä

Temppeliaukion kirkon kirkkosali oli jälleen täynnä Floorankentän järjestämässä Adventin ajan konsertissa torstaina 30.11.2017.  Kuorona oli jälleen Helsingin Laulu johtajanaan Hanna Remes.


Lue lisää


Piirkikuvernööri vieraanamme

Marraskuun klubikoukseen saimme vieraaksemme N-piirin piirikuvernöörin Timo Aurasen, joka kertoi ajankohtaisista sekä tulevista asioista lions-maailmassa.


Lue lisää


Floorankentän Nenäpäiväkeräys Arabianrannassa

Floorankentän Nenäpäiväkerääjiä oli kahtena päivänä lippaineen Arabian kauppakeskuksessa.  Miehitys oli perjantaina, varsinaisena Nenäpäivänä 10.11. ja sitten seuraavana päivänä lauantaina 11.11.2017.


Lue lisää


Ex-poliisiylijohtaja Mikko Paatero esitelmöi Floorankentän vuosikokouksessa

Floorankentän lokakuun vuosikokouksessa 3.10.2017 ravintola Pohjan Akassa esitelmöi poliisiylijohtaja emeritus Mikko Paatero. Kasvokkain tavatessa poliisiylijohtaja oli ehkä hiukan suorasukaisempi kuin televisiossa esiintyessään vielä virassa ollessaan.


Lue lisää


Kausi alkoi lohkon puheenjohtajan vierailulla

Syyskauden ensimmäiseen klubikokoukseemme 5.9.2017 teki vierailun lohkon uusi puheenjohtaja Marjaliisa Kauppinen.  Vierailu oli Kauppiselle ensimmäinen, minkä hän oli lohkon puheenjohtajana tehnyt. 


Lue lisää


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin