Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Floorankentällä takanaan 30 toiminnan vuotta

Vuonna 1988 perustettu LC Floorankenttä vietti 30-vuotisjuhlaansa perjantaina 10.5.2019 Espoossa, ravintola Haukisalissa.  Juhlaan osallistui 50 juhlijaa 12 eri klubista.   Merkkipäiväjuhlan on kaiketi ensimmäisenä uutisoinut juhlan juhlapuhuja, Liiton entinen puheenjohtaja Tuomo Holopainen.  Olemme saaneet PCC Tuomolta luvan julkistaa uutisena katkelman hänen Facebook-sivuiltaan.

 

"Lions Club Helsinki / Floorankenttä juhli eilen 30 vuotista toimintaansa. Juhla oli tyylikäs ja rento, kuten on myös klubi.

 

Juhlapuheessani käsittelin lyhyesti Suomen Lions-toiminnan historiaa, nykyhetkeä ja tulevaisuuden haasteita. Totesin juhlivan klubin olevan arvostettu ja hyvin johdettu. Klubin tunnetuin aktiviteetti on vuotuinen adventtikonsertti Temppeliaukion kirkossa, unohtamatta monia muita aktiviteetteja.”  – Adventtikonsertti on järjestetty 20 kertaa täydelle kirkkosalille, kuorona aina Helsingin Laulu johtajanaan Hanna Remes.

 

”Monipuolisella Lions-työllä klubi on ansainnut tuhansien ihmisten lämpimät kiitokset auttamisesta ja välittämisestä. Palvelun kohderyhminä ovat erityisesti nuoret ja sotiemme veteraanit.

 

Juhlan kohokohtia oli, kun yhdessä klubin presidentti Pertti Huovisen kanssa luovutimme Arne Ritari Säätiön myöntämän Pro Ritari-arvon Antti Tuomikoskelle. Hän on viestinnän ammattilainen ja on hoitanut klubin viestinnän lisäksi N-piirin ja Lions-liiton viestintää. Hän on ollut 5 vuoden ajan LION-lehden toimitusneuvoston puheenjohtaja.

 

Vuoden leijona palkinnon sai juhlatoimikunnan puheenjohtaja Kyösti Pyysalo. Onnittelut kaikille huomionosoituksia saaneille. Toivotan klubille ja sen kaikille jäsenille ja puolisoille hyvää menestystä myös tuleville vuosikymmenille."

 

Teksti Tuomo Holopaisen Facebook-sivuilta

Kuvat Antti ja Jatta Tuomikoski sekä Sakari Hannula


Floorankentän presidentti Pertti Huovinen ja lady Tuula toivottivat N-piirin kuvernööriparin Heikki ja Anne Tuomalan tervetulleeksi klubin 30-vuotisjuhlaan.
Floorankentän presidentti Pertti Huovinen ja lady...
Tervetulotoivotukset Helsingin Laulun puheenjohtajalle Matti Hinttalalle ja puoliso Ansalle.
Tervetulotoivotukset Helsingin Laulun puheenjohtaj...
Seremoniamestari Kyösti Pyysalo nosti tervetulomaljan.
Seremoniamestari Kyösti Pyysalo nosti tervetulomal...

Presidentti Pertti Huovinen piti tervehdyspuheen.
Presidentti Pertti Huovinen piti tervehdyspuheen.
Kutsuvieraat pääpöydässä.
Kutsuvieraat pääpöydässä.
Herkullinen illallinen oli myös katettu näyttävästi.
Herkullinen illallinen oli myös katettu näyttäväst...

Juhlapuheen esitti Liiton entinen puheenjohtaja Tuomo Holopainen.
Juhlapuheen esitti Liiton entinen puheenjohtaja Tu...
PCC Holopainen luovutti pöytästandaarinsa presidentti Pertti Huoviselle (kuvassa) ja Antti Tuomikoskelle.
PCC Holopainen luovutti pöytästandaarinsa presiden...
N-piirin ja Lions-liiton tervehdyksen esitti piirikuvernööri Heikki Tuomala, vierellään puolisonsa Lion Anne. Kuvassa oikealla kansainvälinen johtaja Heimo Potinkara ja Lion-puolisonsa Tuire.
N-piirin ja Lions-liiton tervehdyksen esitti piiri...

Illan musiikista vastasivat Pop & Jazz Konservatorion opiskelijat Iina Johanson ja Mikko Antila.
Illan musiikista vastasivat Pop & Jazz Konservator...
PCC Tuomo Holopainen ja presidentti Pertti Huovinen ojensivat Pro Ritarin arvonimeen liittyvät muodollisuudet Antti Tuomikoskelle.  Lady Jatta sai kukkakimpun.
PCC Tuomo Holopainen ja presidentti Pertti Huovine...
Kansainvälinen johtaja Heimo Potinkara ojensi presidentti Pertti Huoviselle kansainvälisen presidentin myöntämän tunnustuksen, "Certificate of Appreciation".  Vastaavan tunnustuksen saivat myös Kyösti Pyysalo ja Antti Tuomikoski.
Kansainvälinen johtaja Heimo Potinkara ojensi pres...

Presidentti Huovinen oli päättänyt myöntää "Vuoden leijonan" patsaan seremoniamestari Kyösti Pyysalolle.  Kiertopalkinnon on Charter night -juhlassa vuonna 1989 lahjoittanut Floorankentälle entinen kansainvälinen johtaja Aimo Viitala.  Viitala menehtyi viime joulukuussa.
Presidentti Huovinen oli päättänyt myöntää "Vuoden...
Presidentti Huovinen ojensi Helsingin Laulun puheenjohtajalle Matti Hinttalalle Floorankentän pöytästandaarin, henkilökohtaisena tunnustuksena Hinttalalle. Floorankenttä on järjestänyt 20 kertaa adventtikonsertin Temppeliaukion kirkossa, kuorona aina Helsingin Laulu ja johtajanaan Hanna Remes. Tervehdyspuheessaan Huovinen nimitti Helsingin Laulua Floorankentän "merkittävimmäksi yhteistyökumppaniksi".
Presidentti Huovinen ojensi Helsingin Laulun puhee...
Presidentti Huovinen ojensi Päämajan lähettämän 30-vuotis Chevronin perustajajäsen Kauko Palvalinille.
Presidentti Huovinen ojensi Päämajan lähettämän 30...

Markku Helle toi klubinsa LC Sipoo / Meri-Sibbon onnitteluna klubin pöytästandaarin.  Lahjan otti vastaan presidentti Huovinen.  Helle on vastikään valittu N-piirin toiseksi varapiirikuvernööriksi kaudelle 2019-2020.
Markku Helle toi klubinsa LC Sipoo / Meri-Sibbon o...
Juhlaväki pöydissään.
Juhlaväki pöydissään.
Juhlaväki pöydissään.
Juhlaväki pöydissään.

30-vuotisjuhlassa oli kolme LC Floorankentän perustajajäsentä: Mikko Latva (vas.) ja Kauko Palvalin sekä Ari Kämäri.  Kämäri on nykyisin LC Kiikalan jäsen.  Perustajajäsenistä  Floorankentän jäseninä ovat edelleen myös Arto Mattila ja Jukka Soisalon-Soininen, mutta heillä oli este osallistua tähän juhlaan.  Soisalon-Soininen asuu nykyään Puolassa.
30-vuotisjuhlassa oli kolme LC Floorankentän perus...
Jaakko ja Tinja juhlassa. Juhlapuheessaan presidentti Huovinen nimitti Jaakkoa klubimme "varsinaiseksi ideanikkariksi."
Jaakko ja Tinja juhlassa. Juhlapuheessaan presiden...
Perustajajäsen Mikko Latva muisteli Floorankentän perustamisvaiheita. LC Vantaa Helsingen Lea Järvikare oli juhlamme kunniaksi pukeutunut floorankentänvihreään juhlapukuun.
Perustajajäsen Mikko Latva muisteli Floorankentän...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin