Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Hallitus jatkoi ensimmäistä kokousiltaansa veneristeilyllä

Hallituksen kokouksen jälkeen iltaa jatkettiin veneristeilyllä Helsingin edustalla.  Kari Kammosen kipparoimalle risteilylle osallistuivat presidentti Pertti Huovinen, sihteeri Kari Vento ja kokoussihteeri Jaakko Koskinen sekä Aleksi Puisto.
Floorankentän kauden 2018-2019 hallituksen ensimmäisen kokouksen jälkeen tehtiin veneristeily Helsingin edustalla.  Varsinainen kokous pidettiin Zinnkellerissä.  Sieltä oli lyhyt matka veneen kotisatamaan, Helsingin Moottorivenekerhon (HMVK) laituriin Tervasaaressa.

Kari Kammosen kipparoima iltaristeily kesti nelisen tuntia.  Ensiksi suunnattiin Suomenlinnaan ja paluumatka veneen kotisatamaan tehtiin Kaivopuiston kautta.

Kari on kokenut veneilijä.  Hän on purjehtinut jo 20 vuotta.  Päättyneenä kesänä hän oli puolisoineen yhtäjaksoisesti merellä 10 päivää.  Oli kierrelty Turun saaristossa.  Kaukaisin käyntisatama oli Iniö.

Esmira-vene on rekisteröity 8 hengelle.  Vene on tyypiltään Finnsailer 30, moottoripurjehtija.  Pituutta veneellä on 30 jalkaa (9,1 metriä) ja leveyttä 3,1 metriä.  Painoa on noin 5000 kg ja syväystä 1,5 m.  Moottorina on Volvo Penta 21 kW/29 hv.

Teksti: Antti Tuomikoski
Kuva: Hannu Salo


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin