Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Helsinki /

Pasila

Kunniakäynti Hietaniemen sankarihaudoille kauniissa talvisäässä

Kunniakäynti on päättynyt. Keskellä Mikko Latva kantaa Floorankentän vihreäpohjaista lippua.
Floorankentällä oli jälleen edustus B- ja N-piirien tehdessä kunniakäynnin Hietaniemen sankarihaudoille lauantaina 12.1.2019.  Kunniakäynti oli järjestyksessään 52. kerta eli niitä on järjestetty vuodesta 1968 lähtien.  

Floorankenttä on osallistunut sinne siitä lähtien kun klubilla on ollut oma lippu eli vuodesta 2004 lähtien. Vuorossa oli siis floorankenttäläisille 16. kunniakäynti.

Isänmaallisen osuuden jälkeen järjestettiin jälleen kansainvälinen osuus Melvin Jones -lounaineen. Tähän asti kyse on ollut ravintolassa nautitusta juhlalounaasta, mutta uutta oli se, että nyt nautittiin ulkona hernekeittoinen kenttälounas. 
 
Kansainvälisyyttä on haluttu korostaa mm. sillä, että kunniakäynti on järjestetty maailmanlaajuisen Lions-järjestön perustajan Melvin Jonesin syntymäpäivää 13.1. lähimpänä lauantaina. Tänä vuonna siis 12.1.2019.

Melvin Jones -juhlassa eli kenttälounaalla tervehdyssanat esitti N-piirin kuvernööri Heikki Tuomala ja lyhyen juhlapuheen piti B-piirin kuvernööri Sanna Mustonen.  

Juhlapäivänä floorankenttäläisiä edustivat Mikko Latva, Kyösti Pyysalo ja Antti Tuomikoski. Klubin ladyja edusti Jatta Tuomikoski. Floorankentän lippua kantoi perustajajäsen Mikko Latva.

Juhlallisuudet saatiin hoitaa kauniissa talvisäässä, pakkasta kolmisen astetta.


Teksti Antti Tuomikoski
Kuvat Antti ja Jatta Tuomikoski


Lippukulkue lähdössä sankarihaudoille, johtajanaan eversti Timo Pöysti.
Lippukulkue lähdössä sankarihaudoille, johtajanaan...
B- ja N-piirin klubien lippulinna.
B- ja N-piirin klubien lippulinna.
Kunniakäynti on päättynyt. Kuvassa vas. Antti Tuomikoski, lippua kannattelee Mikko Latva ja oik. Kyösti Pyysalo.  Kuvannut Jatta Tuomikoski.
Kunniakäynti on päättynyt. Kuvassa vas. Antti Tuom...


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin